/ NOVA
Денислава и Даниел остават да се борят за голямата награда
Още една двойка се разделя завинаги с романтичното приключение на NOVA „Един за друг“. За Денислава и Даниел беше особено важно да бъдат първи в предишното двойно предизвикателство. Двамата поеха в правилната посока, но времето не им достигна и завършиха последни. Вторите номинирани за седмицата станаха Зорница и Валентин, които бяха на ръба да не завършат играта. Последвалият вот между останалите двойки доведе до равен брой гласове за оставане и генералното класиране определи емоционалното семейство от Шумен да си тръгне завинаги от шоуто.

На раздяла отпадналите участници изразиха радостта си от шанса да бъдат отново част от „Един за друг“. „Радвам се, че така се развиха нещата. Редно е Дени и Дани да продължат да се борят. Не искам никой да се отчайва, искам да гледате позитивно на случващото се и да дадете всичко от себе си. Всеки един от вас го заслужава“, коментира още Зорница.

„Предаването губи едни от най-силните и борбени играчи. За нас наистина е огромна загуба, че си тръгвате тази вечер. Може да не сте спечелили „Един за друг“, но със сигурност сте спечелили любовта на зрителите. Успех ви желая, ще ни липсвате много“, обърна се към тях водещият на Емил Чолаков.

Предстои нова вълнуваща седмица в шоуто. Какви ще са предизвикателствата за последните пет двойки, ще издържат ли на напрежението и какви изненади предстоят, не пропускайте отговорите в следващите епизоди на най-романтичното риалити в телевизионния ефир.

Гледайте втория сезон на „Един за друг“ - от вторник до четвъртък в 21:00 ч. по NOVA.