Зорница и Валентин, Един за друг
Зорница и Валентин, Един за друг / NOVA
С формата завинаги се разделят още две двойки
Непредвидимата игра с люлката приключи неизгодно за Валя и Детелин, които се оказаха първите отпаднали участници в „Един за друг“ тази седмица. Гласуване между старата петица трябваше да определи коя от другите две завърнали се двойки може да продължи участие си в романтичното риалити. Всички единодушно решиха втори шанс да получи емоционалното семейство от Шумен – Зорница и Валентин, а с надпреварата да се разделят Стефания и Анжело.

За радост на двойките, водещият Емил Чолаков обяви, че втора елиминация няма да има. „Това означава, че имате поне още седмица в играта. Оттук нататък обаче всяка ваша грешка може да коства участието ви във финала. Останахте най-добрите и всички вие си заслужихте мястото в този етап на състезанието. Трябва да призная, че тепърва най-интересното предстои, но и най-трудното“, добави още той.

Какво предстои за останалите шест двойки, как ще изглежда тяхната печеливша стратегия и кои влюбени ще се окажат с крачка по-близо до голямата награда? Гледайте в новите епизоди на семейното риалити „Един за друг“ следващата седмица.

Гледайте втория сезон на „Един за друг“ - от вторник до четвъртък в 21:00 ч. по NOVA.