Първата кукла Барби е създадена през 1959 и оттогава тя е присъствала в почти всеки дом, в който има момиченце. Но докато за повечето деца идеалните дрехи и визия са само игра, то за някои те са стремеж за съвършенство в реалния свят.

Валерия Лукянова е едно от момичетата, което наричат „живата Барби“. Тя е родена през 1985 в Тираспол, Молдова и още когато била дете, всички са виждали приликата й с популярната играчка. Самата тя е притежавала голяма колекция от кукли, с които си играела по цял ден. Още тогава тя си поставила за цел да бъде богата и успешна, тъй като виждала колко трудно живеят родителите й.

Няма по-подходяща да бъде Барби: Марго Роби ще е легендарната кукла (СНИМКИ)

Въпреки че завършва архитектура в Одеса, мечтите на Валерия са свързани с външния й вид. Първо тя си слага импланти в гърдите, а след това си променя формата на клепачите.

Валерия Лукянова
Gulliver/Getty Images

След като Лукянова набира огромна популярност, много хора започнаха да спекулират с формата на талията й. Според тях тя си е махнала ребрата, защото биологично не е възможно да има такава фигура. Стигна се до там потребителите от социалните мрежи да качват нейни стари снимки по бански. В отговор Валерия ги нарече злобни, заявявайки, че й завиждат за перфектната фигура.

Пет умопомрачителни пластични операции (ВИДЕО/СНИМКИ)

В няколко интервюта „живата Барби“ заяви, че се храни само с въздух и слънчева светлина. Истината веднага излезе наяве, след като няколко пъти е била засичана да се храни в ресторант с истинска храна.

Валерия Лукянова твърди също, че не е обикновен човек. Според нея, когато медитира, духът й излиза от тялото и може да разговаря със същества от други планети. Именно затова тя написа книга със заглавие „Астрално пътуване“. Освен че общува с извънземни, „Барби“ твърди, че в предишния си живот е била вещица.

Барби с хиджаб и рапира излиза на пазара (СНИМКИ)

Валерия е многократно нападана в социалните мрежи. Барби обаче твърди, че е „енергиен вампир“ и негативизма на хората й дава вниманието, което желае.

И още:

Барби - просто играчка или еталон за подражание?

Куклата Барби ще води борба със сексистките предразсъдъци

Двойка плати 322 000 долара, за да прилича на Барби и Кен (СНИМКИ/ВИДЕО)

Най-търсените пластични операции, вдъхновени от знаменитости

Секси блондинка със сини очи влиза в ролята на Барби (СНИМКИ)

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук