Двойка плати 322 000 долара, за да прилича на Барби и Кен (СНИМКИ/ВИДЕО)
Двойка плати 322 000 долара, за да прилича на Барби и Кен (СНИМКИ/ВИДЕО) / ThinkStock/Getty Images

Куентин Дехар и Анастасия Рескос са похарчили общо 322 728 долара, за да се превърнат в копия на своите идоли - куклите Барби и Кен, съобщи нюйоркският в. „Дейли нюз".

Моделка похарчи хиляди лири, за да прилича на надуваема кукла за секс

Когато двамата се срещнали за първи път преди две години, се влюбили от пръв поглед и разбрали, че ще прекарат заедно останалата част от живота си. Това решение вървяло ръка за ръка с решимостта да бъдат похарчени стотици хиляди долари, за да се превърнат Куентин и Анастасия в своите идоли - куклите Барби и Кен.

Сериозната сума, похарчена досега, включва корекции на бюста на „Барби", ботокс, други дребни глезотии като отстраняване торбички под очите, префасониране на ноктите, избелване на зъбите, корекции на ушните миди и т н.

Младата двойка от Марсилия била напълно спонсорирана от родителите си, за да реализира мечтата си. Куентин бил щастлив да допринесе за новия живот на кукленската двойка с приходите от два магазина, които успешно продават клетъчни телефони.

Мъж със 190 пластични операции ще си имплантира и крила

Междувременно "Барби" и „Кен" напълно влизат в образите на идолите си - Куентин купил за двойката „Порше Кайман", а Анастасия се кипри с десетина чанти Hermes Birkin. А за да е пълна трансформацията, двамата вече си смениха имената на Кен и Дол.

„Когато за първи път пред погледа ми попадна Куентин, знаех, че съм срещнала любовта на живота си", откровеничи Анастасия. Двамата били на парти в Сен Тропе, когато Куентин се приближил до Анастасия и й казал, че е открил Барбито на своя Кен.

„Пластичната хирургия е нашата страст," добавя Куентин. "Ние искаме да прекараме остатъка от живота си заедно, превъплатени в куклите, които обичаме. Дори и родителите ни вече не ни наричат Куентин и Анастасия, а Барби и Кен".

Макар двамата вече да са похарчили цяло състояние за превъплъщенията си, те планират още пластични операции, отбелязва БГНЕС.