Има хора, които не харесват образа си в огледалото и решават да го променят. В повечето случаи обаче резултатът не ги задоволява. И те опитват отново и отново, защото към пластичните операции може да бъде развита зависимост.

Вижте резултатите от 5 умопомрачителни пластични операции

Пени Браун

Ако искате да изглеждате като някоя популярна личност е най-добре е да изберете истински човек, а не анимационен герой със съвсем различни пропорции от човешките. Но това не важи за Пени Браун. Тя прекарва години в това да уголемява бюста си и да свива размера на талията си. И всички тези усилия само, за да изглежда като идола си - анимационният образ Джесика Рабит.

Въпреки че вече има много по-малка талия и е доста надарена, Пени иска да увеличи бюста си с още два размера, а талията й да достигне до 45 см. Затова тя като носи корсет по 23 часа на ден през последните две години. Това обаче може да бъде много опасно, тъй като може да размести и увреди органите в тялото й. Пени казва, че това не се отнася за нея, тъй като тя е анимационен герой.

Съпругът на Пени я подкрепя напълно.

Пени Браун
netinfo

Ванила Чаму

Ванила Чаму разказва, че съучениците й в училище я тормозели, защото била грозна. Затова тя искала да изглежда като френска кукла, а те са много популярни в Япония и са критерии за красота. Тя посветила много години на целта си и похарчила повече от 100 000 долара, за да осъществи мечтата си. Ванила си направила повече от 36 пластични операции и вече няма никаква прилика с това как е изглеждала преди. Тя се явява на кастинг в популярното японско шоу "Има ли нещо грешно в ман", където шокира съдиите с очевидното си пристрастяване към пластичните операции и напълно европейския си външен вид.

Ванила Чаму казва, че не може да спре с пластичните операции и има още много стъпки, докато се превърне в перфектната френска кукла.

Ванила Чаму
netinfo

Валерия Лукянова

Има повече от една претендентка за титлата "Човешко Барби". Украинският модел Валерия Лукянова е може би най-истинското Барби. Тя обаче не е съгласна и казва, че е обикновено момиче, което обича да се гримира. Моделът смята, че прякорът Барби е унизителен и обиден.

Валерия никога не е казвала колко и какви точно операции има. Споделяла е само, че си е уголемявала бюста, но се носят слухове, че са и махнати няколко ребра, за да има по-тънка талия.

Валерия Лукянова
netinfo

Хърбър Чавес

Филипинецът Хърбър Чавес бил обсебен от Супермен още от детството си. Когато станал на 19 години той вложил цялата си енергия, за да осъществи мечтата си. Той си направил операция на челюстта, избелване на кожата, сложил си гръдни и коремни импланти. Чавес разбира, че е получил увреждане едва когато се среща с пластичните хирурзи, при които отива за нова коремна процедура. Лекарите откриват, че е ползвал много рисков филър, който не е разрешен в САЩ.

Въпреки това той заявява, че не съжалява за направените 23 пластични операции.

Хърбър Чавес
netinfo

Кристина Бютел

В тийнейджърските си години Кристина Бютел си прави карикатура при уличен карикатурист. Тя се влюбва в този образ и решава, че всичко, което тя някога е искала да изглежда точно като образа от портрета.

Когато става на 17 години Кристина си слага ботокс, филъри за устни и перманентен грим. Прави си 5 операции за уголемяване на бюста. След всички тези интервенции тя заявява, че дори не е близо до това, който иска да постигне.

Кристина заявява, че няма да спре, докато не започне да изглежда като образа от портрета.

Кристина
netinfo


Вижте още:

Пластичен хирург показа идеалното женско лице (СНИМКИ)

Какви пластични операции се правят най-често в България?

Най-търсените пластични операции, вдъхновени от знаменитости

5 знаменитости с ужасяващи пластични операции