Най-търсените пластични операции, вдъхновени от знаменитости
Най-търсените пластични операции, вдъхновени от знаменитости / Guliver/Getty Images

Най-търсените пластични операции, вдъхновени от желанието на дамите да приличат на знаменитостите, включват искане за гърди като на актрисата Мишел Кийган и нос като на риалити звездата Ким Кардашиян, пише в. "Дейли стар".

Проучване, направено във Великобритания по поръчка на клиниката за козметична хирургия MYA в Лондон, показва, че нослетата на американската актриса Меган Фокс и британската актриса Лорън Поуп също са изключително популярни сред дамите.

Когато става въпрос за уголемяване на бюста, жените най-често изтъкват желанието си да притежават пищните гърди на актриси като Мишел Кийган и Емили Ратайковски. Деколтето на певицата от САЩ Кейти Пери също се радва на голямо търсене сред представителките на нежния пол, решили да коригират бюста си.

Оказва се, че много жени дори си носят снимки на знаменитости със стройни форми, за да покажат какво точно желаят от пластичния хирург.

Авторите на проучването отчитат, че интересът към корекции, вдъхновени от знаменитостите, се е увеличил със 17 процента.

Източник: БТА