Фийби Уолър-Бридж
Фийби Уолър-Бридж / Gulliver/Getty Images
Тоалетът, който звездата от сериала "Fleabag" Фийби Уолър-Бридж носеше на церемонията за наградите "Златен глобус", бе продаден за 21 200 британски лири на търг, приходите от който са предназначени за пострадалите от горските пожари в Австралия, съобщи Контактмюзик.

Фийби Уолър-Бридж
Gulliver/Getty Images

34-годишната актриса предложи за продажба на търг смокинга, проектиран от дизайнерското дуо "Ралф и Русо" за състоялата се по-рано този месец церемония. След нея Уолър-Бридж постави автографа си върху направения по поръчка тоалет от две части, който бе изложен на търг.

Фийби Уолър-Бридж
Gulliver/Getty Images

"Развълнувана съм, че уникалният смокинг, създаден от австралийските дизайнери Ралф и Русо, ще даде своя принос за спешна кауза - каза тя. Ако събраните на търга приходи могат да помогнат в борбата с последствията от горските пожари, бъдещото въздействие на тоалета ще е по-голямо от късмета, който той донесе на мен и екипа на сериала на церемонията."

Фийби Уолър-Бридж
Gulliver/Getty Images

Двамата дизайнери увериха, че са очаровани от решението на актрисата да продаде тоалета. "Тъй като сме родени в Австралия и членове на семействата ни живеят в региона, слушахме със свити сърца вестите за горските пожари в страната - отбелязаха те. Радваме се, че с тази продажба на търг Фийби подкрепи усилията за подпомагане на пострадалите от бедствието."

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук
БТА