Разделите и разводите невинаги са последната стъпка във връзката между двама души. Понякога се случва така, че хората се събират, за да преоткрият любовта си един към друг. 

Това доказват някои звездни двойки, които са се разделяли, но сега отново са заедно, пише каналът "Опасни връзки" във vbox7. Ето някои такива примери.

Дженифър Лопес и Бен Афлек

Дженифър Лопес и Бен Афлек започват своята връзка през 2002 г. В края на годината се сгодяват, но след това се и разделят. Две десетилетия по-късно обаче искрите между тях отново прехвърчат. Двамата дори прекарват няколко дни заедно в Монтана. Е, кой знае, Бенифър отново може да е факт.
 

Джъстин Тимбърлейк и Джесика Бийл

Историята на двойката започва през 2007 г. Пред 2011 г. обаче те се разделят, но остават приятеля. Дори и разделени двамата наричат другия "най-специалния" човек в живота си. Няколко месеца след раздялата обаче двамата започват отново да излизат. 2012 г. е сватбата им. Двамата имат две дечица.
 

Джъстин Бийбър и Хейли Болдуин

Джъстин и Хейли са били приятели дълго време преди да започнат да излизат. За връзката им се разбира първо през декември 2015 г., но двамата се разделят през януари на следващата година. Двамата обаче намират път един към друг и днес са женени.
 

Джиджи Хадид и Зайн Малик

Двамата се събират и разделят през 2015 г. След това обаче винаги говорят за другия с уважение. Засичат се на няколко партита и магията се случва. През 2020 г. двамата стават родители за първи път.
 

Роуз Лесли и Кит Харингтън

Роуз и Кит в момента са женени и имат син, но връзката им невинаги е била толкова щастлива. Двамата се срещат за първи път през 2012 г., но се разделят през 2014 г. Малко по-късно обаче се събират и останалото, както се казва, е история.