Любовта и страстта не са присъщи само на младите. Те могат да поразят всеки и няма начин да избягаме от стрелите на Купидон. Не знаем кога нашата сродна душа ще влезе в живота ни. Много известни личности показват чрез собствения си опит, че понякога партньорите, които срещаме по-късно в живота, са си стрували чакането.

Каналът на Христо Боснев във vbox7 разкрива звездните двойки, които са открили половинките си на по-късна възраст:

Дуейн Джонсън-Скалата и неговата половинка Лорън Хашиян вдигнаха красива сватба през 2019 г.  На Скалата му бяха необходими близо 12 години, за да зададе въпроса "Ще се омъжиш ли за мен?". Двойката се срещна за първи път на снимачната площадка на The Game Plan (2007) и започнаха да излизат малко след това, но сключиха брак през 2019 г. Скалата е на 48 години, а Лорън на 36 г.
 

Джордж и Амал Клуни са пример за светска двойка. Двамата вдигнаха сватба през 2014 г., като бяха преди това гаджета около година. Джордж е на 59 години, Амал е на 43, а любовта им е все така красива и силна. Двамата са споделяли, че не могат един без друг.

Камерън Диас и Бенджи Мадън от скоро са родители. Актрисата, която си взе дълга почивка от киното, роди за първи път на 47 години. Двамата с Бенджи са в брак от 2015 г., а любовта им стана още по-дълбока с появата на тяхната дъщеря, която се казва Радикс Мадън. Двамата са известни с това, че пазят любовния си живот в тайна.
 

Брус Уилис и Ема Хеминг са женени от 2009 г. Нещата между тях се случиха много бързо. Те излизат на среща през 2007 г. и  били почти полудели от любов, както Уилис е споделял. Две години по-късно те се ожениха и са безумно щастливи. Брус е на 66 години, а Ема на 42.
 

Салма Хайек и Франсоа-Анри Пино са заедно от доста години и имаха не една, а цели две сватби. Първата се проведе на Свети Валентин, а втората - два месеца по-късно във Венеция. Салма е на 54, а Франсоа на 58 години. Двамата сключват брак, когато са на по 40 години.
 

53-годишният Даниел Крейг и неговата съпруга Рейчъл Вайс са женени от 2011 г. Крейг и Вайс имаха прекрасна малка сватба, на която присъстваха само 4-ма души, включително дъщерята на Даниел и синът на Рейчъл от предишните им бракове.

12 прекрасни звездни семейства (СНИМКИ)

В своите 50 голямата любов открива Барбара Стрейзънд и настоящата ѝ половинка Джеймс Бролин. Двамата се запознали на т.нар. "среща на сляпо". Преди време Стрейзънд разкри, че първото нещо, което му е казала, е шега за косата му, а закачката се харесала на Джеймс, който веднага си паднал по нея. Те сключиха брак през 1998 г. и до днес са щастливи и влюбени.
 

И още:

11 приказки за дълга звездна любов (СНИМКИ)

Любов без цвят: 10 безумно щастливи звездни двойки (СНИМКИ)

13 звездни двойки с голяма разлика във възрастта (ГАЛЕРИЯ)

11 звездни двойки, чиято раздяла ни изненада (ГАЛЕРИЯ)