звездни двойки
звездни двойки / Guliver/Getty Images, архив
Животът на холивудските звезди е изложен на показ, включително техните любовни отношения, раздели, разводи. Често пъти информацията за личния им живот се базира на спекулации, слухове и папарашки снимки, а те самите рядко говорят за него. Но пикантни истории не липсват по страниците на таблоидите. А когато около раздялата витаят слухове или наистина е намесена изневяра, това често се припомня с години.

Сред знаменитостите, разделили се заради извънбрачни любовни афери, са не един и двама известни актьори.

ГАЛЕРИЯ: 10 звездни раздели след изневери

През 2005 година любимците на публиката Дженифър Анистън и Брад Пит се разделят. Слуховете приписват разтрогването на връзката им на афера на актьора с красивата му колежка Анджелина Джоли по време на снимките на филма „Мистър и мисис Смит“. Самата Анистън признава, че тогава съпругът ѝ се дистанцирал емоционално. И за да се подхранят спекулациите, първото дете на Пит и Джоли се ражда през май 2006 година – седем месеца, след като бракът на актьора със звездата от „Приятели“ е приключил.

11 звездни двойки, чиято раздяла ни изненада (СНИМКИ)

звездни двойки
Guliver/Getty Images, архив

Друга звездна двойка също се развежда година след новина за изневяра. Мег Райън и Денис Куейд се женят през 1991 година, а бракът им приключва десет години по-късно. Сред поводите, които наблюдатели виждат за край на техния брак, е аферата на актрисата с колегата ѝ Ръсел Кроу през 2000 година. Самата Райън твърди, че не забежката ѝ е причина за семейната раздяла, а нейният съпруг също не ѝ е бил верен през годините на брака им. Изглежда двамата се разделят приятелски и продължават да споделят грижите за техния син Джак. Мег е категорична по-късно, че не се смята за жертва, а бившият ѝ съпруг твърди, че са останали близки.

Най-кратките звездни бракове (СНИМКИ)

звездни двойки
Guliver/Getty Images, архив

Безспорно една от най-скандалните изневери в Холивуд е тази на актьора Хю Грант. През 1995 година той бе арестуван за непристойно поведение, след като бе хванат да прави секс с проститутка. Новината бързо обиколи света. Скандалът предизвика сътресения във връзката му с модела Елизабет Хърли, но двамата останаха заедно години след това. Грант и Хърли бяха двойка от 1987 до 2000 година. Актьорът твърди, че двамата продължават да бъдат добри приятели. Хърли също отрича изневярата и скандалът да са причина за раздялата им. Очевидно са запазили добри отношения, след като Грант стана кръстник на 15-годишния ѝ син Деймиън.

звездни двойки
Guliver/Getty Images, архив

Наскоро стана ясно, че актьорът Колин Фърт и съпругата му Ливия Джуджоли  са били разделени през 2015 година, а впоследствие отново се събрали. Причина за паузата в семейния им живот е аферата на Ливия с журналиста Марко Бранкача, когото по-късно обвини в преследване и тормоз. 57-годишният Колин Фърт и 48-годишната Ливия Джуджоли са женени от 1997 г. и имат две деца, Лука и Матео, които са на 16 и 14 години.

12 прекрасни звездни семейства (СНИМКИ)

11 приказки за дълга звездна любов (СНИМКИ)

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук