Джордж и Амал Клуни
Джордж и Амал Клуни / Guliver/Getty Images, архив
Възрастта е просто цифра и някои хора не позволяват тя да е определяща за любовта. 13 звездни двойки очевидно не са се смутили от разликата в годините си и въпреки нея живеят щастливи заедно.


13 звездни двойки с голяма разлика във възрастта (ГАЛЕРИЯ)

Сред звездните примери са семействата на Райън Рейнолдс и Блейк Лайвли, Бионсе и Джей Зи, Джейсън Стейтъм и годеницата му Роузи Хънтингтън-Уайтли.

Джейсън Стейтъм и Роузи Хънтигтън-Уайтли
Guliver/Getty Images, архив

Не можем да подминем двойката, която също попада в тази своеобразна класация, а и непрекъснато е във фокуса на вниманието. Джордж Клуни спечели любовта на Амал и се ожени за британската правозащитничка през 2014 година. Твърди се, че изгубил облози с актрисите Мишел Пфайфър и Никол Кидман, след като се зарекъл никога да мине отново под венчило след един 4-годишен брак, завършил с развод през 1993 година.

Джордж и Амал Клуни
Guliver/Getty Images, архив

Е, един от най-заклетите ергени на Холивуд заложи на любовта. Джордж и Амал Клуни се ожениха на пищна сватба във Венеция преди повече от три години и изглеждат щастливи заедно въпреки 17 години разлика във възрастта. Амал и Джордж Клуни се радват на малките близнаци Ела и Александър, които се родиха по-рано тази година.


12 прекрасни звездни семейства (СНИМКИ)


И макар да изглажда внушителна, възрастовата разлика между тази звездна двойка далеч не е най-голямата в холивудските семейства на знаменитости. Актьорът Брус Уилис разказва, че се запознал със съпругата си - модела Ема Хеминг, в залата във фитнес, но започнали да излизат години по-късно. Първото впечатление на красавицата било колко чаровен и забавен е той.

Брус и Ема Уилис
Guliver/Getty Images, архив

11 приказки за дълга звездна любов (СНИМКИ)

Актьорът пък твърди в типичния си стил, че когато срещнал с 23 години по-младата Ема, вече бил влюбен в нея. Двамата се женят през 2009 година и имат две дъщери, които се разбират чудесно с по-големите си сестри – трите момичета на Брус Уилис от брака му с Деми Мур.

Майкъл Дъглас и Катрин Зита-Джоунс
Guliver/Getty Images, архив

ГАЛЕРИЯ: СВЕТОВНИ ЛИДЕРИ И ТЕХНИТЕ ПОЛОВИНКИ

Чести вниманието е приковано и към звездното семейство на Майкъл Дъглас и Катрин Зита-Джоунс. Двамата имат четвърт век разлика, а любопитна подробност е, че са родени на една и съща дата – 25 септември. Наскоро почитателите на звездното семейство имаха възможността да се убедят в щастието им в пост на актрисата по повод 17-тата годишнина от сватбата им.