/ Майкъл Дгълас и Катрин Зита-Джоунс/снимка: Guliver/Getty Images, архив
Колко трае любовта? Вероятно всеки има своя отговор и история, с която да го подкрепи. Звездни двойки доказват, че срещнеш ли правилния човек, щастието продължава дълго...

11 приказки за звездна любов (СНИМКИ)

Наскоро актьорите Катрин Зита-Джоунс и Майкъл Дъглас отпразнуваха 17-годишнината от сватбата си. Актрисата увери, че никога не е мислила, че животът им ще е толкова хубав, колкото е в действителност. Катрин разкри причината за техния дълъг и успешен брак - двамата се вслушват един в друг.


Началото на една любов: Мелания и Доналд Тръмп (СНИМКИ)

Виктория и Дейвид Бекъм/снимка: Guliver/Getty Images, архив

Любов като от приказка: Най-дългите кралски бракове в историята (СНИМКИ)

Но други звездни двойки могат да се похвалят с по-дълъг съвместен живот. Дизайнерката и бивша певица Виктория Бекъм и футболистът Дейвид Бекъм са в светлините на прожекторите като семейство повече от 18 години.

Сара Джесика Паркър и Матю Бродерик/снимка: Guliver/Getty Images, архив

Сара Джесика Паркър и Матю Бродерик са женени вече двадесет години. Актрисата се омъжва за Бродерик през 1997-а – година преди да започне да дава съвети за необвързаните от големия град в ролята на Кари Брадшоу в сериала „Сексът и градът“.

Бижуто от "Сексът и градът": Великолепната Сара Джесика Паркър

Уил Смит и Джейда Пинкет Смит/ снимка: Guliver/Getty Images, архив

Две десетилетия като семейство зад гърба си имат и актьорите Уил Смит и Джейда Пинкет Смит. Макар през годините да ги преследват слухове и медийни публикации, че се разделят, двамата продължават да са заедно.


Разкриха тайна холивудска афера на 40 години (ВИДЕО)

Голди Хоун и Кърт Ръсел/Guliver/Getty Images, архив

Актьорите Голди Хоун и Кърт Ръсел са щастливи както в първите дни от връзката си, макар че не стигат до олтара. Голди споделя, че е невероятно щастлива с мъжа си. И няма нужда от никакви документи, за да е сигурна в любовта им, която продължава вече 34 години.

Пет приказни сватби от света на кралските особи (СНИМКИ)