Звездите тренират и се хранят здравословно, за да изглежда безупречно, но и за да се чувстват добре. Спортът е много важен не само за добрата физика и външен вид, но и за доброто настроение. Какво по-хубаво обаче от това да тренираш в компанията на друг човек? Кои са звездите, които понякога обичат да практикуват любимите си спортове, но не сами, а заедно с половинките си? Вижте в канала "Cool News" във vbox7:

Дженифър Лопес и Алекс Родригес

Джей Ло винаги е била в перфектна форма, но в последните години тя изглежда още по-зашеметяващо и е определено вдъхновение за много жени по света. Връзката ѝ с Алекс Родригес, бивш професионален състезател по бейзбол, определено се отразява благотворно на певицата и актриса. Двамата обичат да тренират заедно, като залагат на кардиотренировки, на силови, включващи вдигане на тежести.
 

Никол Шерцингер и Том Евънс

Може ли пък и двамата да изглеждат толкова добре, и да са фотогенични? Ами може. В холивудските среди такива двойки са си направо правило, но двамата живеят спокоен живот, не афишират с връзката си, но и не я крият вече. Никол обожава да тренира, за нея спортуването е начин на живот, а не задължение. Том пък все пак е бил също професионален спортист, за него поддържането на форма е абсолютно важно. Двамата често показват как тренират заедно вкъщи.
 

Бритни Спиърс и Сам Асгари

Бритни често споделя кадри от домашните си танци. Някои я критикуват, други се радват, но е факт, че звездата продължава да поддържа формата си. Тя е споделя кадри от тренировките си със своя приятел Сам. Той доста ѝ помага в тренировките.
 

Елза Патаки и Крис Хемсуърт


Крис Хемсуърт е в изключителна форма. Той тренира не само, за да бъде готов за всяка нова роля, но и за да се чувства добре. Има дори цяло фитнес приложение, в което той и негови близки треньори споделят различни упражнения и медитации, с които да се чувстваме по-добре, ако ги изпълняваме. Австралийският актьор определено е запалил по тренировките и своята съпруга Елза. Двамата водят здравословен начин на живот, а тренировките са неизменна част от ежедневието им. Двамата обичат да тренират заедно.