За холивудските връзки е характерно, че рядко се задържат дълго време. Е, има и изключения, но те са наистина единици. Вероятно има и причина за това - снимки в различни части на света, постоянни ангажименти и малко време за личен живот. 

Има обаче двойки, които не само устояват на теста на времето, но и на този на разстоянието.  Вижте ги в канала "Celebrity Box" във vbox7:

Виктория и Дейвид Бекъм

Всички знаем колко перфектно семейство са семейство Бекъм, но малцина знаят за проблемите, през които са преминали. Преди години на двамата им се наложи да живеят разделени от хиляди километри - той в Калифорния, тя - в Лондон. Въпреки това връзката им е все така здрава.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kisses @davidbeckham x #AndyWarhol x @sothebys tonight at #VBDoverSt x

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on


Сара Джесика Паркър и Матю Бродерик

Двамата са женени от над 22 г. и никога не са позволявали километрите между тях да се окажат пречка за връзката им. Даже напротив, връзката от разстояние е направила чувствата им дори по-силни отпреди.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❣️Matthew Broderick & Sarah Jessica Parker❣️ (They’ve been married for almost 23 years)

A post shared by Zia🦋 (@luk3skywalker) on


Никол Кидман и Кийт Ърбан

След раздялата си с Том Круз, Никол дълго време се бори с депресията. В най-тежките си дни тя среща Кийт, в когото се влюбва от пръв поглед. Двамата са заедно от години, а когато са разделени заради работа, говорят по телефона с часове.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The beginning and the end of the decade❤️ 2019/2019

A post shared by Nicole Kidman & Keith Urban (@nicole_and_keithforever) on


Принц Хари и Меган Маркъл

Преди да се оженят, двамата живееха дори на различни континенти. Въпреки това обаче имали едно обещание - да не минават повече от 14 дни без да се видят.
 
Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс

Една от любимите двойки на мнозина. Двамата започват връзките си, но бързо след това работата ги разделя. Но според тях това е ключът към успешната връзка - да не работиш на едно място с партньора си. Освен това двамата са и най-добри приятели.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I picked a good one. Happy birthday @vancityreynolds 🎈

A post shared by Blake Lively (@blakelively) on