Понякога не трябва да търсим много, за да открием любовта на живота си. Понякога тя се развива с човек, когото познаваме отдавна и винаги е бил около нас.

Знаем за двойки, които се разделят, но остават приятели. Но съществува и обратното - когато приятелството прераства в красива любов. Кои са популярните двойки, при които събитията са се развили точно по този начин? Каналът "Опасни връзки" във vbox7 показва някои от тях:

Наум Шопов и Теа Минкова

Двамата се познават, макар и бегло, от гимназиалните години. "Налага се" да преминат през доста трансформации, за да се открият наново и в момента да са заедно, като дори да очакват първото си дете.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Safe zone

A post shared by Tea (@teaminkova) on


Джъстин и Хейли Бийбър

Двамата се срещат за първи път през 2009 г., когато Джъстин е новоизгряваща поп звезда. Започват да излизат през 2016 г., а към ден днешен са женени.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@calvinklein @haileybieber #ck50 #mycalvins

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on


Джъстин Бийбър и съпругата му се ожениха за втори път (СНИМКИ)

Мила Кунис и Аштън Кътчър


Двамата се запознават през 1998 г. на снимките на филм, в който са гаджета. Именно там е първата им целувка. През 2012 г. отново се срещат и започва новата им любовна история.
 
Шон Мендес и Камила Кабейо

Музикантите се запознават през 2014 г. по време на концерт. След това стават най-най-добри приятели. Двамата са толкова близки, че започват слухове, че има нещо повече от приятелство. Е, през юли тази година папараци ги заснеха да се целуват в кафене в Сан Франциско, а малко по-късно тази година официално потвърдиха връзката си.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

[shawn x camila] love you 😘 #shawmila #señorita

A post shared by fan page for shawmila (@shawnxcamilalove) on


Ким Кардашиян и Кание Уест

Популярната двойка се среща за първи път през 2002 г., когато приятелката на Ким, Бренди, се снима в клип на рапъра. Месеци по-късно двамата започват да проявяват интерес един към друг, въпреки че са във връзка с други хора. Слуховете за връзката им започват през 2012 г., а през 2014 г. двамата си казват "да" на сватба в Италия.

И още:

11 приказки за дълга звездна любов (СНИМКИ)

11 звездни двойки, чиято раздяла ни изненада (ГАЛЕРИЯ)

10 звездни двойки приятели, за които не подозирате (СНИМКИ)

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук