Един от най-разискваните семейни раздори в последните години е от дома на Дженифър Гарнър и Бен Афлек
Един от най-разискваните семейни раздори в последните години е от дома на Дженифър Гарнър и Бен Афлек / Gulliver/Getty Images
Да се грижиш за децата на известните е не просто доходоносна работа
Честите изневери на татковците с бавачката на децата им май са на път трайно да променят критериите към търсените за позициите жени в Холивуд. За това признаха преди време фирми, занимаващи се с подбора на помощнички за звездните семейства.
 
Работата изглежда повече от добра. За да се грижат за децата на известните, бавачките получават подобаващо заплащане, имат осигуровки и разполагат с кола. До скоро изискванията към търсените за подобна позиция момичета били да са млади и образовани, желателно било да изграят тенис или балет...
 
Мъжете са природно програмирани да изневеряват

В последно време обаче младостта сякаш се оказва повече пречка за момичетата. Вероятно заради притеснението, че голяма част от младите дами съвсем открито се надяват покрай бърсането на дупета и приспиване на наследниците да завъртят главите и на звездните татковци. Доказателства за „успешната схема” с адрес Холувуд не липсват. 
 
Един от най-разискваните семейни раздори в последните години е от дома на Дженифър Гарнър и Бен Афлек.
  Семейството им се разпадна след като стана ясно, че актьорът си ляга с красивата Кристин. След като авантюрата на Бен излезе на бял свят, Дженифър побърза да уволни бавачката на децата им. След това подаде и молба за развод.
 
Отмъщението е най-честата причина за женската изневяра

Друг привидно щастлив и успешен холивудски брак, който се разпада заради бавачката, е този на Ума Търман и Итън Хоък. Актьорът категорично отрича да е имал любовна закачка със сладката Райън, докато е още женен. Но веднага след официалния си развод с Ума, без свян започва да се появява под ръка именно с гледачката на децата им.
  Днес Райън вече е негова законна съпруга, двойката се радва и на две дъщери.
 
Шумен отзвук имаше и след като заради жената, която се грижеше за четирите им деца, се разпадна 25-годишният брак на Мария Шрайвър и Арнолд Шварценегер.
  Привидно стабилното семейство беше разтърсено от новината, че Терминаторът поддържал дългогодишна афера с икономката в семейния му дом. Истински големият скандал обаче избухна след като латиноамериканката Милдред разкри, че баща на сина й е ...именно Шварценегер.
 
 Живот като на кино: Когато любовта си знае работата (СНИМКИ)

Актьорът Джуд Лоу пък сам си призна публично и се извини на годеницата си Сиена Милър за любовните си похождения с бавачката на децата му от брака със Санди Фрост. Първоначално актрисата му прости и двамата останаха заедно още една година. По-късно двамата опитаха отново да подгреят любовта помежду си, но опитът им завърши с крах.
 
Хитрата бавачка Дейзи не се задържа за дълго под чаршафите с актьора и не успя да осребри любовния си опит за слава. Любопитно е,  че Джъд Лоу се раздели по подобен начин и с първата си съпруга през 2003 г., когато отново бе хванат в изневяра.
 

Робин и Марша Уилямс
/Gulliver/Getty Images


Чарът на бавачката размекнал сърцето и на актьора Робин Уилямс. Именно очарователната Марша става причина за краха на първия му брак с Валери Веларди. Няколко години по-късно бившата бавачка на първородния му син Закъри вече е „госпожа Уилис”. Бракът им продължава 19 години, двойката се сдобива и с две деца. Семейството обаче се разпада през 2010 г.
 
Звездни двойки се разделят след слухове и признати изневери (СНИМКИ)
 
Мик Джагър също „крие” в биографията си флирт с бавачката на децата му. Пикантната история от времето, когато е женен за Джери Хол, се появи в книга за живота на рок динозавъра. Според написаното Мик се отдавал на секс ласки с момичето вечер, докато в съседната стая спяла жена му. В действителност музикантът никога не е говорил публично по темата, но е факт, че бракът му с Джери Хол отдавна е в историята.
 

Ози и Шарън Озбърн
/Gulliver/Getty Images


Ози Озбърн също е изневерявал на жена си Шарън с бавачката им през 1985 г. Бракът им обаче устоява на бурята. Самата Шанън по-късно споделя, че простила на съпруга си, защото „гледачката им била грозна стара кранта, а не млада и секси блондинка”.
 
Изневяра с бавачката разби брака и на певицата Гуен Стефани и Гавин Росдейл.

Гуен Стефани и Гавин Росдейл
/Gulliver/Getty Images

В медиите през 2015 г. се появиха информации, че Гавин има връзка с една от бавачките на децата им - Минди Ман. Първоначално той отрича за авантюрата, но накрая признава на певицата за забежката си. По време на развода им става ясно, че неверният съпруг мачкал чаршафите с Минди, дори докато Гуен била бременна с третото им дете.
 

Кръшкачи признават защо са изневерили

Моделът, певица и риалити звезда Кейти Прайс също се разведе след като разбра за сексуалните отношения между съпруга си Кийрън Хейлър и бавачката на децата им. Тя била шокирана, когато научила, че двамата правили секс навсякъде в дома им, дори в детската стая. Двойката отглеждаше общо пет деца, заради които тя неведнъж е признавала, че е простила много от греховете му.
  Когато избухна последният скандал в семейството медиите услужливо припомниха, че Кейти му прости, дори когато Кийрън преспа с най-добрата й приятелка.
 
Авантюра с бавачката разклаща брака и на Мел Би от „Спайс гърлс” и кинопродуцента Стивън Белафонте. Когато се появи новината за съдебната забрана бившият й да доближава както нея, така и децата, стана ясно, че певицата крие далеч по-страшни кошмари от десетте години брак с този мъж.
  При развода им на бял свят изпъкнаха множество разкази за побои и секс насилие, между които романът на Белафонте с бавачката се изгуби. Запомни се обаче фактът, че когато момичето се оказало бременно, наглият Стивън предложил на Мелани ...да заживеят всички заедно. След като идеята му не среща разбиране, а историята завършва с аборт и 300 000 долара обезпечение.

Любимите алибита на кръшкачите, когато изневеряват

И макар не това да е причина за краха на отношенията им, в биографията на семейството на Анджелина Джоли и Брад Пит също има пикантен епизод с бавачката на децата им.

Анджелина Джоли и Брад Пит
/Gulliver/Getty Images


Ако се вярва на слуховете по темата обаче, в случая Брад е бил напълно невинен и в нито един момент не откликнал на чара на гледачката. Заради собствените си съмнения, че флиртува с чаровния й мъж обаче, актрисата уволнила жената. Джоли й показала вратата, след като веднъж я заварила в кухнята, сияеща край загърнатия само с кърпа Брад.

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук