/ Gulliver/Getty Images
Обикновено популярните лица от киноекрана се женят за други популярни лица. Вечно на показ обаче тези бракове оцеляват трудно и много често са краткотрайни.

Актьори, чиито партньори не са от света на киното (СНИМКИ)
 
И все пак, има и не малко изключения. В последно време клишето на холивудските двойки се пропука фатално и все по-често по червения килим се разхождат половинки с кариери в области, много далеч от холивудския блясък.
 
Мат Деймън и Лусиана Барозо
 
Мат Деймън среща Лусиана Барозо през 2003 г. в бар в Маями, в който тя работи като сервитьорка. По това време пък снима филма „Stuck on You”. Тя признала на актьора, че обожава филмите му, а той много я харесал и решил да я опознае. Оттогава не са се разделяли. Двойката сключва брак през 2005 г. и отглеждат 4 прекрасни дъщери - Изабела, Джиа и Стела, както и Алексис, дъщеря на Лусиана от първия й брак. През 2013 г. Мат и Лусиана си организираха втора сватбена церемония на остров Сейнт Лусия.
 
Никълъс Кейдж и Алис Ким

Никълъс Кейдж и Алис Ким
Никълъс Кейдж и Алис Ким Gulliver/Getty Images

Актьорът среща третата си съпруга Алис Ким (вече също бивша) в корейски ресторант в Лос Анджелис, където тя работи като сервитьорка. Женят се през 2004 г. и имат един син Кал-Ел. Към днешна дата Алис вече не е г-жа Кейдж, след като двамата се развеждат през 2016 г. Според слуховете Никълъс е хванал Алис в изневяра.

Ан Хатауей и Адам Шулман
 
През 2012 г. 29-годишната тогава холивудската звезда Ан Хатауей се омъжи за 31-годишния си приятел Адам Шулман, дизайнер на бижута. Двамата са заедно от 2008 г., когато ги запознали техни общи приятели. По време на тази първа среща Адам с притеснение признал на Ан, че е неин почитател от самото начало на кариерата й. Двойката вече се радват и на сина си Джонатан, който се роди
 
Ерик Бана и Ребека Глийсън
 
Още през 1995 г., по време на снимките на серила „Full Frontal” Ерик Бана започва да се среща с дъщерята на главния съдия на Ню Саут Уест Ребека Глийсън. Тогава тя работи като журналист в австралийски телевизионен канал. Женят се през 1997 г. Само година по-рано Бана е обявен за ерген на годината от едно американско издание. Имат две деца - Клаус и София.

Патрик Демпси и Джилиан Финк

Патрик Демпси и Джилиан Финк
Патрик Демпси и Джилиан Финк Gulliver/Getty Images

Патрик Демпси се запознал с бъдещета си жена във фризьорски салон. Имал час при нея, а тя не вярвала, че ще дойде истинския Патрик Демпси, докато не го видяла. Актьорът признава, че веднага почувствал привличане, усетил такова и в Джилиан, но в този момрнт идвамата били обвързани. Излизат на среща чак след 3 години след запознанството си. Женят се през 1999 г., имат три деца - Талула и близнаците Дарби и Съливан. През 2015 г. се появиха слухове, че двойката се развежда, но очевидно двамата намериха отново пътя един към друг.
 
Рийз Уидърспун и Джим Тот
 
Когато Рийз Уидърспун среща Джим Тот той работи като агент за Creative Artists Agency, а тя неотдавна е сложила край на връзката си с Джейк Джиленхал.
Двамата се срещат на парти, където той се появява заедно със свой подпийнал приятел. Двойката се жени през март 2011 г. на частна церемония в калифорнийския им дом. Актрисата описва брака си с Тот като благословия и споделя, че той е чудесен баща за децата й от предишния брак с Райън Филип.
 
Джулия Робъртс и Дани Модър

Джулия Робъртс и Дани Модър
Джулия Робъртс и Дани Модър Gulliver/Getty Images

Двамата се срещат за пръв път през 2001 г. на снимачната площадка на „The Mexican”, където Дани работи като оператор. По това време обаче не са „свободни” - Джулия излиза с колегата си Бенджамин Брат, а Дани е женен. Любовта обаче си знае - само година по-късно двамата узаконяват връзката си. Днес вече са щастливи родители на три деца - по-малкия Хенри и близнаците Финиъс и Хейзъл.

Джеф Бриджис и Сюзън Гестън
 
Джеф Бриджис е щастлив с избраницата си Сюзън Гестън вече повече от 40 години. Двамата се срещат на снимачната площадка на филма „Rancho Deluxe”, където тя работи като момиче за всичко. Джеф цял ден събира смелост да я покани на среща, но тя му отказва. Въпреки това Бриджис твърди, че е бил убеден, че Сюзън ще стане негова жена само седмица след първата им среща. Той споделя също, че и до днес пази снимка на съпругата си в портфейла си и си спомня с всяка малка подробност момента, в който са се запознали.
 
Мерил Стрийп и Дон Гъмър
 
Американска актриса е женена за скулптора Дон Гъмър вече повече от 40 г. В тежък период от живота си, след смъртта на годеника й - актьора Джон Казале. За да преодолее мъката и да се откъсне от тъгата брат й й предлага да отседне в апартамента на негов приятел, който отсъства от града. Дон обаче се връща по-рано - така започва приятелството между двамата. Скоро Мерил заминава за снимки, а кратката раздяла е достатъчна на Дон да осъзнае, че е безнадеждно влюбен. Набира смелост и й прави предложение, а тя отговаря на чувствата му и на 30 септември 1978 г. се омъжва за него. Двамата имат 4 деца - дъщерите Мейми, Грейс и Луиза и един син, Хенри.
 
Алек Болдуин и Хиария Томас
 
Двамата се запознават през 2011 г., а година по-късно Болдуин й предлага брак. На 30 юни 2012 г. двамата си казват „Да” на сватбена церемония в катедралата "Св. Патрик" в Ню Йорк. Вече са родители на три деца - Кармен, Рафаел и Леонардо. Актьорът има и още една дъщеря - Ирланд, от бившата си съпруга Ким Бейсинджър.
 
Марша Крос и Том Махоуни

Звездата от „Отчаяни съпруги“ Марша Крос видяла настоящия си съпруг Том Махони в магазин за цветя в Лос Анджелис. Харесала го и смело направила първата крачка. Помолила собственика на магазина да му даде номера й. Две години по-късно двамата стават семейство. Том Махони е брокер на ценни книжа.

Джордж Клуни и Амал Аламудин

Джордж Клуни и Амал Аламудин
Джордж Клуни и Амал Аламудин Gulliver/Getty Images

Двамата се женят на 27 септември 2014 г. във Венеция. Срещат се за пръв път година по-рано и в началото отношенията им са делови, актьорът обаче бързо осъзнава, че е срещнал своята половинка. Днес се радват на близнаците си - Ела и Александър.
 
Тоби Магуайър и Дженифър Майер
 
Тоби среща Дженифър - дъщеря на шефа на Universal Studios Роналд Майер, през 2003 г. Актьорът и дизайнерката на бижута излизат в продължение на 4 години преди да узаконят връзката си. Първото им дете се ражда преди сватбата, а второто - след като вече са г-н и г-жа Магуайър.
 
Елизабет Банкс и Макс Ханделман

Елизабет Банкс и Макс Ханделман
Елизабет Банкс и Макс Ханделман Gulliver/Getty Images

Елизабет среща своя съпруг Макс Ханделман, избрал кариерата на спортен журналист и продуцент, в първия си ден в колежа в Пенсилвания през 1992 г. Двамата се женят през 2003 г. - 11 години след началото на връзката си. Имат дете от сурогатна майка.

Крисчън Бейл и Сиби Блазик

Крисчън Бейл и Сиби Блажич сключиха брак през март 2000 г. Двамата имат дъщеря Емелин и син.
 
Юън Макгрегър и Ив Мавракис
 
Французойката и известният шотландски актьор се срещат на снимачната площадка, където Ив отговаря за сценичния декор. Двамата са заедно от първия ден на запознанството си и имат 4 деца. Идилията им приключва през 2017 г., когато става ясно, че актьорт има нова тръпка. В медиите се появяват снимки, на които 46-годишният актьор целува 32-годишната Мери Елизабет Уинстед, с която си партнира в сериала „Фарго“.

Малко след това се появиха информации, че Уинстед се е разделила с актьора, тъй като постоянно е била обект на критики като "разбивачка на семейни огнища".
 
Робърт де Ниро и Грейс Хайтауър
 
Актьорът се запознава с тъмнокожата стюардеса Грейс Хайтауър. Женят се през 1997 г. Двойката обаче не съумява да се води спокоен живот, Грейс често вдига скандали и прави сцени от ревност. Затова двамата се развеждат. По-късно, когато Робърт де Ниро се разболява тежко, край него остава само Грейс. Двамата се преоткриват и се женят повторно през 2011 г.
 
Крис О'Донъл и Каролин Фентрес
 
Каролин и Крис се срещат в колежа и никога повече не се разделят. Въпреки че съпругът й е звезда, Каролин продължава да работи като обикновена учителка.

Дейвид Шуимър и Зоуи Бъкман

Зоуи Бъкман и Дейвид Шуимър
Зоуи Бъкман и Дейвид Шуимър Gulliver/Getty Images

Дейвид среща Зоуи в ресторант в Лондон, където тя работи като сервитьорка. Срещата им определено се оказала съдбоносна - двамата сключват брак през 2010 г.
 
Винс Вон и Кайла Уебър
 
Когато се срещнали, Кайла работела в канадска фирма за недвижими имоти като брокер. През 2010 г. актьорът й предлага брак. Двамата продължават да са заедно и днес и не крият, че са щастливи.
 
Крис Нот и Тара Уилсън
 
Тара работи като сервитьорка, когато се запознава с Тузара от "Сексът и градът. Това не пречи на Крис да се влюби лудо в екзотичната красавица и след осемгодишна връзка той най-накрая се осмелява да ѝ предложи брак. Тя приема и от 2012 г. двамата са щастливо женени.

Матю Макконъхи и Камила Алвес

Когато Алвес пристига в САЩ на 19 години, тя дори не може да говори английски. След известно време започва работа като модел, но преди да се запознае с актьора кариерата ѝ е още в началото и не може да се каже, че е много успешна. А с Матю Макконъхи се срещат в нощен клуб, като Камила признава, че към онзи момент въобще не знае кой е привлекателният мъж, който я заговаря, и не предполага колко е известен той.

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук