Бракът между комика Ръсел Бранд и певицата Кейти Пери оцелява 14 месеца
Бракът между комика Ръсел Бранд и певицата Кейти Пери оцелява 14 месеца / Guliver/Getty Images, архив
Колко трае любовта? Този въпрос вероятно е от онези, за които можем да кажем: колкото хора, толкова и отговори. А бракът? И той като любовта за мнозина е за цял живот. За някои звезди от музикалната сцена и екрана обаче той е с продължителност от няколко месеца или дори дни.
 
Певицата Бритни Спиърс се омъжи за своя добър приятел Джейсън Александър през 2004 година, а бракът им се разпадна на третия ден от сключването му.

 ГАЛЕРИЯ: Най-кратките звездни бракове

Колежката й Шер се омъжва за рок музиканта Грег Алман през 1975 година, малко след като е финализиран разводът й със Сони Боно. И се развежда само девет дни по-късно
 
Толкова трае и бракът на баскетболиста Денис Родман и красавицата Кармен Електра от 1998 година.

Ким Кардашиян Крис Хъмфрис
Guliver/Getty Images, архив


Звездни сватби и годежи през 2017-а (СНИМКИ)

Реалити звездата Ким Кардашиян, която е сочена за една от кралиците на социалните мрежи, също може да се похвали с един кратък брак зад гърба си. През 2011 година тя се омъжва за баскетболиста Крис Хъмфрис. Бракът им приключва след 72 дни.

Дрю Баримор и Том Грийн
Guliver/Getty Images

Дрю Баримор пък е била омъжена за собственика на бар Джеръми Томас за по-малко от месец, когато била 19-годишна. Явно за актрисата дългите бракове са предизвикателство, защото и този с комика Том Грийн, който сключва по-късно, издържа пет месеца.

Кид Рок и Памела Андерсън
Guliver/Getty Images

Това важи и за актрисата Памела Андерсън, чийто съюз с Кид Рок през 2006 година е разтрогнат след 114 дни. После пък единият от двата й брака с Рик Саломон трае два месеца.
 
13 звездни двойки с голяма разлика във възрастта (ГАЛЕРИЯ)

Очевидно и дъщерята на Елвис Пресли - Лиза Мари, не вярва, че бракът е за цял живот. През 1994 година тя се омъжва за края на попа Майкъл Джексън, дни след развода си с Дани Киоу, с когото има 6-годишен брак. Майкъл Джексън и Лиза Мари се разделят по-малко от две години след това. През 2002 година тя сключва брак с актьора Никълъс Кейдж, но той подава документи за развод едва три месеца по-късно.

Дженифър Лопес
Guliver/Getty Images

Изборът на съпрузи е под въпрос и по отношение на актрисата и певица Дженифър Лопес. Първият й брак, сключен през 1997 година, продължава 13 месеца. През 2001 година се омъжва за хореографа Крис Джъд и двамата остават заедно девет месеца.   
 
11 приказки за дълга звездна любов (СНИМКИ)

Вижте в галерията ни още звезди чиито бракове се с продължителност между няколко дни и две години.

Анджелина Джоли
Guliver/Getty Images