Десет звездни двойки, които се ожениха тайно
Десет звездни двойки, които се ожениха тайно / Guliver/Getty Images

Не всички известни личности изгарят от желание сватбата им да се превърне в публично достояние и сензация на годината. Даже напротив, за някои от най-големите холивудски звезди светската сватба е табу, а всички медии научават за нея едва след като тя вече е факт.

Пример за това са 10 от най-любимите холивудски двойки, а повод за открояването им е предполагаемата тайна сватба на актьорите Адам Броуди и Лейтън Мийстър, пише БГНЕС.

1. Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс

Вероятно Лейтън Мийстър се е посъветвала с колежката си от сериала "Клюкарката" Блейк Лайвли, преди да реши да се омъжи тайно за актьора Адам Броуди. Русокосата красавица и Райън се ожениха през септември 2012 година, като сватбата им беше потвърдена седмици по-късно. Детайли от сватбената церемония бяха предоставени от списание Martha Stewart`s Weddings, изданието, което помогнало на звездната двойка с приготовленията за церемонията. Влюбените, които рядко се появяват заедно на червения килим, засега успешно държат личния си живот далеч от медийното внимание.

2. Кейт Уинслет и Нед Рокендрол

Влюбената двойка се венча тайно в Ню Йорк през декември 2012 година, малко след като се сгоди през лятото на същата година. Двойката се справи успешно с тайната церемония, тъй като пресата разбра за събитието седмица по-късно.

3. Пенелопе Крус и Хавиер Брдем

Испанската двойка изненада целия свят с новината, че е узаконила връзката си през юни 2010 година. Крус и Бардем избягали чак на Бахамите, в къщата на техен приятел, за да встъпят в брак далеч от очите на медиите. Към днешна дата звездите се радват на стабилен брак и две деца.

Холивудските звезди, които се ожениха тайно

4. Марая Кери и Ник Кенън

Влюбените се срещат само 6 месеца преди да се оженят тайно през 2008 година. Марая и Ник са известни с това, че подновяват брачните си клетви няколко пъти, като за последно организираха церемония с приказна тематика в Дисниленд.

5. Гуинет Полтроу и Крис Мартин

Когато Гуинет и Крис се женят през 2003 година, сватбената церемония е толкова тайна, че никой освен семействата на двойката не е присъствал на тържеството. В момента двамата се радват на син и дъщеря и 10-годишен брак.

6. Ан Хатауей и Адам Шулман

Ан се омъжи за приятеля си през 2012 година в Калифорния на скрита от света церемония. Една от малкото известни подробности около сватбената церемония на звездите е, че булката е била облечена с рокля на Valentino.

Звездните двойки на 2013 година

7. Бионсе и Джей Зи

Тази световно известна и любима музикална двойка успешно запази най-хубавия момент от връзката си само за себе си. Двамата се венчаха през 2008 година, а сватбената церемония беше официално потвърдена едва 6 месеца по-късно. Двамата определиха церемонията като "традиционна и духовна" и не коментираха повече събитието.

8. Кели Кларксън и Брандън Блексток

Кели и музикалният мениджър Брайън бяха сгодени около година, преди тайно да сключат брак. Певицата първа разкри новината, като написа на феновете си съобщение в Twitter. "Официално съм г-жа Блексток. Оженихме се вчера на най-красивото място на света", сподели с почитателите си изпълнителката.

9. Харисън Форд и Калиста Флокхарт

Влюбените се венчаха в Калифорния през 2010 година, а за церемонията се разбра седмици по-късно. Двойката, която има 22 години разлика във възрастта, се среща за пръв път през 2002 година и 12 години по-късно е все така влюбена.

10. Даниел Крейг и Рейчъл Уайс

Вероятно Крейг е използвал някои "Бонд" номера, за да опази в тайна сватбата си с Рейчъл. Двойката се венча през юни 2011 година само след година заедно, а на тържеството са присъствали само 4 души.