звездни раздели
звездни раздели / Guliver/Getty Images
Тази седмица стана ясно, че актрисата Дженифър Анистън и съпругът й Джъстин Теру се развеждат. Двамата признават, че са се разделили още в края на миналата година, а причината да го обявят публично е да не дават възможност за спекулации по темата. Това не е първият развод на Дженифър Анистън, който изненадва Холивуд.

Край на още една холивудска любов: Дженифър и Джъстин през годините (СНИМКИ)
 

звездни раздели
Guliver/Getty Images


11 звездни двойки, чиято раздяла ни изненада (ГАЛЕРИЯ)


През 2005 година тя се разведе с колегата си Брад Пит след пет години съвместен живот. Слухове приписаха раздялата на изневяра от страна на Пит с красивата актриса Анджелина Джоли по време на снимката на филма "Мистър и мисис Смит". Пит и Джоли бяха заедно дълго време и през 2014 година се ожениха, а през 2016 година се разделиха. Новините за взаимоотношенията между двамата, както и за шестте им деца, не стихват вече втора година.

звездни раздели
Guliver/Getty Images

След като стана ясно, че Анистън се е разделила с Теру, фенове отправиха призиви тя и Пит отново да се съберат, което обаче едва ли ще стане факт.
 

Любов без цвят: 10 безумно щастливи звездни двойки (СНИМКИ)


Най-кратките звездни бракове

Освен Брад Пит и Дженифър Анистън, други звезди, чиито раздели предизвикаха изненада, са Антонио Бандерас и Мелани Грифит, Хайди Клум и Сийл, Джони Деп и Ванеса Паради.

звездни раздели
Guliver/Getty Images

Вижте в галерията ни 11 звездни двойки, чиято раздяла ни изненада

13 звездни двойки с голяма разлика във възрастта (ГАЛЕРИЯ)

11 приказки за дълга звездна любов (СНИМКИ)


За още любопитни новини и снимки харесайте страницата ни във Facebook тук