Любимите ни звездни двойки служат като доказателство, че любовта е истинска. Затова, когато през 2016г. Брат Пит и Анджелина Джоли се разделиха, за милиони хора това бе като края на “и заживели щастливо”. 

В българския шоубизнес също има двойки, които разбиха сърцата ни така, както го сториха Бранджелина, пише каналът на Ралица Петровa във vbox7. Ето кои са БГ звездите, за които ни се иска да бяха още заедно:

Яна Димитрова и Орлин Павлов

Певецът и красивата танцьорка не само, че изглеждат като принц и принцеса на “Дисни” – те буквално се запознават, докато танцуват бални танци. Яна и Орлин се влюбиха по време на участието си в Dancing Stars през 2008 година, където спечелиха голямата награда заедно.

Двойката се раздели няколко години по-късно, но и двамата имат нови половинки и са щастливи.



Михаела Маринова и Иво Добрев

Друга звездна любов, започнала по време на риалити формат, бе тази между Михаела Маринова и Иво Добрев. Двамата се запознаха по време на участието си в третия сезон на X Factor – тя се състезаваше като солов певец, а той в дует с брат си Пламен.

В продължение на няколко години те бяха една от най-лъчезарните двойки на българската музикална сцена, а Иво дори участва във видеото към сингъла на Михаела “Един срещу друг”. За съжаление песента, в която се пее за раздяла, се оказа пророческа и двамата се разделиха през 2017 година.



Мария Игнатова и Димитър Рачков

 Рачков и Мария си бяха нещо като българските Бранджелина. Ние всички им симпатизирахме и не вярвахме, че някога ще се разделят. Двамата се срещнаха, когато Мария за пръв път се присъедини към “Господари на Ефира”, и бързо станаха запомнящо се дуо както на екрана, така и в истинския живот.

Връзката им продължи до 2017 година, а спекулациите за това кой на кого е изневерил продължават и до днес. Неизменна истина обаче остава факта, че и двамата са успешни, харизматични и винаги забавни за гледане.

Саня Борисова и Ники Илиев

Сред кандидатите за титлата “най-добре изглеждаща БГ двойка” със сигурност се нареждат Саня Борисова и Ники Илиев. Те се запознават по време на снимките на сериала “Забранена любов”, където играят брат и сестра. Влюбват се мигновено, а няколко години по-късно – през 2012, сключват и брак.

Същата година двамата се събират пред камера отново за филма “Чужденецът”, където са в ролите на влюбена двойка. За съжаление, през 2018 се развеждат, но остават добри приятели и до днес. “Непосредствено след развода си казахме открито много неща,” споделя Саня. “Почувствахме се толкова близки и определено ще се подкрепяме в бъдеще.”
 

Андреа и Кубрат Пулев

И една история с отворен край. Сагата между Андреа и Кубрат Пулев започна преди повече от 12 години и продължава и до днес. Официално двамата са разделени, но жълтите издания ежедневно публикуват съмнителна информация за тях.

Някои сайтове твърдят, че Андреа ще съди Кубрат за тормоз, а други – че тя тайно е бременна от него. Както винаги, подобен медиен шум прави невъзможно да разграничим лъжата от истината, но доказва едно: Борецът и певицата са колкото противоречиви, толкова и култови!