Коронавирусът принуди много хора да си останат вкъщи. Повечето намериха положителното в ситуацията, защото така имаха повече време за себе си и своите близки. Но на някои звездни двойки изолацията се отрази зле и много от тях стигнаха до раздяла. Вижте ги в канала "Top Of The Tops" във vbox7:

Меган Фокс и Брайън Остин Грийн

Двамата сключиха брак през 2010 г., но са двойка от 15 години. През май Брайън Остин Грийн обяви раздялата в подкаста си, но заяви, че те ще останат приятели и ще отглеждат заедно трите си деца.
 


Тимъти Шаламе и Лили-Роуз Деп

Тимъти Шаламе и Лили-Роуз Деп се разделиха след повече от година заедно през април. Причината за раздялата им все още не е известна.
 

Кара Делевин и Ашли Бенсън

Двете актриси бяха заедно близо две години. Близки на бившата двойка, цитирани от сп. "People", разкриват, че Делевин и Бенсън са се разделили без много шум в началото на април. Освен това двете са се самоизолирали поотделно по време на пандемията от коронавирус.

Кара Делевин и Ашли Бенсън
Gulliver/Getty Images

Мери-Кейт Олсън и Оливие Саркози

Двамата бяха заедно близо пет години, но бракът им приключи през април.
 
Памела Андерсън и Джон Питърс

През февруари само 12 дни, след като сключиха брак, Памела Андерсън и Джон Питърс се разведоха. Звездата от „Спасители на плажа“ потвърди, че тя и Джон са „отделили известно време, за да се разделят и да преосмислят какво искат един от друг“.
 

Лана Дел Рей и Шон "Стикс" Ларкин

За връзката им се заговори в края на 2019г. Но през март Ларкин сподели пред „New York Times“, че в момента са „само приятели“.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Later we traded hats. #blackandwhite

A post shared by Sean Larkin (@sean_c_larkin) onАл Пачино и Лусила Сола

79-годишният Ал Пачино се е раздели през февруари с приятелката си. Според думите на 40-годишната актриса, причината за раздялата им е разликата във възрастта.

„Разликата в годините си каза думата. Опитвах се да не обръщам внимание, но той наистина е възрастен човек. Наистина го обичах, но това не можеше да продължава“.