В последните дни всички, които следят новините от българския шоубизнес, със сигурност са впечатлени от раздялата между Кубрат Пулев и Андреа. В продължение на няколко дни станаха ясни детайли от връзката помежду им.

Но шумните раздели нито започват с Андреа и Кобрата, нито ще свършат. Каналът "Опасни връзки" във vbox7 припомня някои от тях:

Андреа и Кобрата

През юни 2019 г. Андреа обяви раздялата им, като написа, че се радва на свободния си живот. През последните дни Андреа направи куп скандални разкрития за отношенията с Кубрат Пулев.
 
Златка Димитрова и Миро

Въпреки че събитията се случиха преди доста време, няма как да споменем и тази раздяла, която се случи в няколко епизода, с много публични обвинения и още повече слухове. Връзката им със сигурност може да бъде определена като буреносна. Бяха намесени други хора, които май в крайна сметка обърнаха каруцата на семейното им щастие.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mood 📍

A post shared by ⚜️Zlatka Dimitrova⚜️ (@zlatka_dimitrova_official) on


Валери Божинов и Биляна Дол

За разделите на Валери Божинов може да се напише отделен материал, но последната раздяла, тази със сръбкинята Биляна Дол, беше една от най-шумните. Тя беше обявена от нея, като недвусмислено стана ясно, че причината за раздялата им е изневяра.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🇮🇹⚽️🇧🇬

A post shared by Valeri Bojinov (@valeribojinov86) on


Теди Велинова и д-р Енчев

Раздялата помежду им беше публично обявена от двамата с цел да бъдат избегнати спекулации по темата. Е, спекулациите всъщност не бяха избегнати. Според родни таблоиди в основата на различията помежду им, довели и до развода, е характерът на Велинова и отношението ѝ към съпруга ѝ.
 
Златка Райкова и Георги Валентинов

Към тази връзка нямаше как да няма интерес, тъй като предложението за брак дойде на сцената на "Като две капки вода", където участваше плеймейтката. Сватба така и не се състоя, а тя изведнъж започна да афишира връзката си с Благой Георгиев. Според "България днес" Златка не е имала намерение да се жени за Валентинов, но тъй като предложението е било в национален ефир тя не е могла да откаже. Впоследствие ММА боецът изрече не едно признание за причините за тяхната раздяла.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🍀

A post shared by Georgi Valentinov_official (@georgi.valentinov_official) on