Успешната кариера е мечта за мнозина, но славата и парите имат своята висока цена.

И това го знаят доста знаменитости, които цял живот се лутат в опит да намерят своята половинка, вдигат сватби, развеждат се. Истината е, че е трудно да се балансира между личния живот и кариерата.

Ето защо някои звезди са взели важното решение, че след като са постигнали своите професионални успехи, натрупали са достатъчно слава, пари и награди, е време да се установят и да си дадат почивка, пише каналът "Stars News" във vbox7.

Bright Side събра историите на популярни личности, които предпочетоха да си останат вкъщи и да отглеждат и възпитават децата си, вместо да са на големия екран. 

Камерън Диас

След последния си филм през 2014 година актрисата се омъжи и реши да се отдаде на семейството. През 2020 година тя роди и първото си дете – дъщеричка, която кръсти Радикс.
 

Деми Мур

След развода си с Брус Уилис и смъртта на майка си, която почина след дълга битка с рака, Деми Мур реши да си вземе почивка от Холивуд. Звездата се посвети на отглеждането на дъщерите си и в биографичната си книга. Тя споделя, че е почувствала майчинството като нещо напълно естествено.
 

Дженифър Гарнър

През последните години актрисата, която се раздели със съпруга си Бен Афлек, има малко участия във филми. Тя се е посветила на отглеждането на трите си деца и обещава, когато пораснат, отново да обърне внимание на кариерата си. Все пак трябва да се отбележи, че Дженифър Гарнър продължава да има филмови проекти.

11 приказки за дълга звездна любов (СНИМКИ)

Сара Мишел Гелар и Фреди Принс Джуниър

Двамата се запознават на снимачната площадка на „Знам какво направи миналото лято”. След появата на двете им деца Сара има малки роли в сериали, а Фреди не се е появявал на големия екран от 2008 година.

12 прекрасни звездни семейства (СНИМКИ)

Джесика Бийл

След като успя да си изгради име в киното, днес актрисата е щастлива да бъде просто съпруга на Джъстин Тимбърлейк. Тя е доволна от това да си стои вкъщи и да отглежда двете им деца.