Интригуваща история и непрекъснати провокации очакват зрителите със сериала от вторник до петък
Стартира дългоочакваното продължение на „Пътят на честта“ тази вечер от 20:00 ч. по NOVA. Вторият сезон на телевизионната поредица се завръща с нови въздействащи герои и майсторски изградени сюжетни линии, криещи неочаквани провокации. Броени часове преди началото на сериала Орлин Павлов и Доротея Толева разкриха какво е означавало за тях участието в „Пътят на честта“ и с какво ще впечатли той зрителите в сутрешния блок на NOVA „Здравей, България“.

„Успях да прочета почти на един дъх сценария, който Милена Фучеджиева и Елена Иванова написаха. На моменти е разтърсващ и зрителите ще искат да влязат на наше място, за да взимат решенията. Винаги съм искал да работя с останалите актьори, които участват в сериала. Щастлив съм и че режисьорският състав включва Виктор Божинов, Виктор Чучков и Станислав Тодоров – Роги. Искам да благодаря естествено и на продуцента Александър Христов, който беше много стриктен и плътно до нас всеки ден“, коментира Орлин Павлов, когото зрителите ще видят тази есен като мистериозния Стивън.

„Има криминална нишка, която ще бъде много застъпена във втория сезон, моята героиня е част именно от нея. Вихра ще пази Жаки и персонажите ни ще имат много хубави приятелски отношения в един момент. За мен трите месеца, през които течаха снимките на сериала, бяха трудни в личен план и работата беше нещото, което ме повдигна и мобилизира, за да мога да се откъсна“, споделя Доротея Толева, която ще се превъплъти в мистериозната охранителка Вихра.

В първите епизоди на поредицата тази седмица зрителите ще разберат какво се случва с живота на героите след показното убийство на Киро Християнина на сватбата му с Жаки. Още тази седмица ще стане ясно и че новите изпитания, пред които предстои да се изправят героите, ще нахлуят в живота им неочаквано – по-разтърсващи и сурови от всякога. Коварни разкрития от миналото ще преобърнат света им и ще ги накарат да направят избори, които ще променят съдбите им завинаги.

В звездния каст на поредицата са: Силвия Петкова, Ивайло Захариев, София Маринкова, Орлин Павлов, Койна Русева, Деян Донков, Доротея Толева, Галя Александрова, Александър Спиров, Илиана Коджабашева, Мариана Миланова, Петър Дочев, Гергана Данданова, Благовест Благоев, Галя Сарафова, Мак Маринов, Петя Бончева, Веселин Анчев, Параскева Джукелова, Мариан Маринов, Жорета Николова, Станислав Пищалов, Юлиян Балахуров, Петър Калчев и др.

Какво предстои за героите в новите епизоди на „Пътят на честта“? Не пропускайте да видите как ще се развият събитията за тях в драматичния сериал от вторник до петък в 20:00 ч. по NOVA.

Пътят на честта
Красена Ангелова / NOVA

Актуална информация за “Пътят на честта“ може да откриете във Facebook страницата и Instagram акаунта на сериала.

Всички епизоди от поредицата могат да бъдат проследени в NOVA PLAY.