Медията потвърждава ангажимента да инвестира в развитието на българската кино
NOVA избра новата песен на Михаела Маринова – “Сериал“ за основна музикална тема към втория сезон на превърналата се в хит драматична поредица “Пътят на честта”. Действието във видеоклипа към песента, продуциран съвместно от NOVA, Албион Филмс и „Вирджиния Рекърдс“, се развива директно на снимачната площадка на сериала.

Tам Михаела влиза в ролята на страничен наблюдател и невидим свидетел на съдбите на героите, изиграни от актьорите Силвия Петкова, Ивайло Захариев, Орлин Павлов, София Маринкова и Галя Сарафова.

Песента “Сериал“ е създадена от един от най-талантливите млади автори на музика у нас - Павел Николов от хип-хоп дуото Pavell & Venci Venc’ с помощта на самата Михаела Маринова. Великолепният вокал на изпълнителката пресъздава с лекота драматизма, заложен в звученето и текста на парчето. Режисьор на видеоклипа към песента е Стефан Маринов – Buddubbaz.

Водени от идеята за пресичането на интересите между успешен български сериал като “Пътят на честта“ от една страна и силен музикален екип от друга, NOVA и „Вирджиния Рекърдс“ обединяват усилия в проекта, за да стартират нов вид партньорство в подкрепа на българската музика и българското кино. По този начин NOVA затвърждава ангажимента да инвестира в развитието на кино индустрията в страната като част от дългосрочната стратегия „NOVA подкрепя българските филми“.

Хитовият сериал „Пътят на честта“ се завръща тази есен по NOVA, като едни от най-изявените български професионалисти в индустрията стоят зад продължението на завладяващата история. Режисьори на новите епизоди на драматичната поредица са Виктор Божинов, Виктор Чучков и Станислав Тодоров – Роги, а сценаристи на втория сезон отново са утвърденият тандем Елена Иванова и Милена Фучеджиева. Изпълнителен продуцент е Албион Филмс.

Официалната премиера на “Сериал” е днес в 9:00 ч. в радио и телевизионния ефир, както и във Vbox7.com и YouTube каналите на “Вирджиния Рекърдс“ и всички стрийминг платформи – Spotify, Deezer, Apple Music, Tidal и др.