Александър Христов
Александър Христов / Красена Ангелова / NOVA
Продуцентът на сериала Александър Христов разкрива подробности

Утре вечер в 20:00 ч. се завръща дългоочакваното продължение на сериала „Пътят на честта“. Вторият сезон на телевизионната поредица ще прикове вниманието на зрителите с нови въздействащи герои, заплетени ситуации и майсторски изграден сюжет с неочаквани провокации.

Пътят на честта
NOVA

Продуцентът на сериала Александър Христов повдига завесата за предстоящото в ефира, само ден преди старта на „Пътят на честта“.

Утре вечер в 20:00 ч. стартира дългоочакваното продължение на „Пътят на честта“. С какво ще впечатлят новите епизоди на поредицата?

Впечатляващото на новите епизоди идва от факта, че дори да не сте гледали първи сезон, пак ще ви заинтригува и ще ви накара да сядате пред екрана в 20.00 ч. Заплели сме една история, която ще провокира зрителите във всеки епизод и ще ги изненадваме непрекъснато с обрати, които не са и подозирали.

Какво ще бъде по-различно за героите, ще бъдат ли изправени пред неочаквани предизвикателства?

Привидно щастливият край на първи сезон всъщност ще отвори вратата на още по-трудни и още по-драматични събития за нашите герои. Никой от тях няма да бъде готов, за това което ще му се случи. И нищо няма да е такова, каквото изглежда.

Койна Русева, Деян Донков и Орлин Павлов се присъединяват към звездния каст на сериала. Какво са подготвили персонажите им на останалите герои?

И зад тримата стоят изключително ярки и запомнящи се образи. Герои, които ще „взривят“ рая на щастливите ни персонажи от първи сезон и ще ги накара да направят избори, които ще променят съдбите им завинаги.

Зад втория сезон на „Пътят на честта“ стоят любими родни актьори и едни от най-изявените български професионалисти в кино индустрията. Това ли е рецептата за успешен сериал?

Успешният сериал е този, който провокира зрителя. Който го кара да се замисли и да се припознава в действията и съдбите на персонажите ни, който го изненадва. Съставките на добрия сериал са интригуваща история, изиграна от добри актьори, реализирана от изключително професионален екип и любовта на всички тези, към това което правят. Когато правиш една продукция с желание и любов, това винаги си личи после на екрана.

Снимачният процес е предизвикателна и динамична задача, която изисква огромна организация, но кое е най-приятното по време на снимките?

Най-приятното е да видиш резултата. Снимачният процес на такъв сериал е изключително тежка задача. Интензитетът на снимките е голям, изтощението огромно. Но когато видиш еманацията на труда си и резултатът от всички тези усилия, някак си забравяш трудностите и положителното надделява.

Благодаря на целия екип за изключителния професионализъм и на моменти нечовешките усилия, които положиха. На режисьорите и актьорите за креативността и търпението. И на NOVA за доверието.

Александър Христов
NOVA

Продължението на заплетената история в „Пътят на честта“ е дело на едни от най-талантливите и опитни професионалисти в кино индустрията. Трима от най-добре подготвените български режисьори Виктор Божинов, Виктор Чучков и Станислав Тодоров – Роги стоят зад втория сезон на сериала. Творческият тандем Елена Иванова и Милена Фучеджиева създава завладяващата история, а изпълнителен продуцент е Александър Христов („Албион Филмс“).

Какво предстои за героите в новите епизоди на „Пътят на честта“? Не пропускайте да видите как продължават събитията за тях в драматичния сериал тази вечер от 20:00 ч. по NOVA. A след това всяка седмица от вторник до петък, отново в 20:00 ч.


Актуална информация за “Пътят на честта“ може да откриете във Facebook страницата и Instagram акаунта на сериала. Всички епизоди от поредицата могат да бъдат проследени в NOVA PLAY.