Койна Русева
Койна Русева / Красена Ангелова / NOVA
Драматичният сериал се завръща тази есен по NOVA със звезден каст и непредсказуеми ситуации
Двама от най-популярните и обичани български актьори се превръщат в ключови фигури в новия сезон на хитовия сериал на NOVA „Пътят на честта“. Койна Русева и Деян Донков въвеждат нови герои в завладяващия сюжет на поредицата, които безкомпромисно ще преобърнат хода на събитията. Историята в сериала се заплита все повече, а предизвикателствата и трудностите ще бъдат огромни. Буря от емоции и непредсказуеми ситуации обещава вторият сезон на „Пътят на честта“, който се завръща в телевизионния ефир през септември.

В новите епизоди на поредицата зрителите ще видят Койна Русева в ролята на бизнесдамата Красимира Зарева. По професия тя е банкер и притежава безпогрешен бизнес нюх. Предприемчива и мистериозна, Красимира винаги знае как да постига целите си, дори това да включва манипулацията на хора. Деян Донков пък ще се превъплъти в крупния адвокат Владимир Ленков, който притежава своя собствена кантора. Безскрупулният Владимир се грижи за своите заможни клиенти с всички възможни средства и без притеснения за последствията, които могат да предизвикат действията му.

Деян Донков
Красена Ангелова / NOVA

Звездният каст на втория сезон на „Пътят на честта“ включва още актьорите: Силвия Петкова, Ивайло Захариев, София Маринкова, Орлин Павлов, Галя Сарафова, Доротея Толева, Галя Александрова, Илиана Коджабашева, Мариана Миланова, Петър Дочев, Гергана Данданова и др.

Продължението на вълнуващата история в „Пътят на честта“ е дело на едни от най-талантливите и опитни професионалисти в кино индустрията. Трима от най-добре подготвените български режисьори Виктор Божинов, Виктор Чучков и Станислав Тодоров – Роги стоят зад втория сезон на сериала. Творческият тандем Елена Иванова и Милена Фучеджиева създава сценария на завладяващата история, а изпълнителен продуцент е Александър Христов („Албион Филмс“).

Какво предстои да се случи с героите на Койна Русева и Деян Донков и до какви крайности ще бъдат готови да стигнат те, не пропускайте да разберете тази есен по NOVA. А дотогава всяка делнична вечер от 20:00 ч. може да бъде проследена завръзката на историята в първия сезон на „Пътят на честта“.

Последвайте “Пътят на честта“ във Facebook и Instagram.