Петър Дънов
Петър Дънов / БГНЕС
Духовният учител Петър Дънов, наричан от последователите си Учителя Беинса Дуно, предсказва редица исторически събития и научни открития. Някои от тях още не са се случили, други вече са се сбъднали. В своите проповеди той акцентирал на това - какво очаква не само България, но и целият човешки род. Ето някои от неговите пророчества:

Дънов предвижда още през 1935 година, че Европа ще се обедини политически, а държавните граници ще се обезсмислят.

Той предрича бъдещи природни бедствия, предстоящи войни и техните развои.

Пророчествата на Петър Дънов (ВИДЕО)

„Ще дойдат гражданските войни. Ще се яви голяма омраза между двете класи – крайните елементи. Ще станат големи кръвопролития. Но който народ е по-близо до Бога, лесно ще мине“.

Безценните съвети на Учителя Петър Дънов

 „Велико преселение на народите ще омеша славянската кръв. В резултат на това старата Европа ще бъде разтърсена из основи“.

„Европейските народи ще оголеят и оскотеят - ще загубят силата си. Тогава ще настъпи невиждан глад - кокошки, пуйки, агнета,прасета почти ще изчезнат“.

Според него гражданските войни ще отключат земетресения и наводнения. Цели континенти ще потънат.

"Остава още една война да има в далечно бъдеще. Ако народите не поумнеят и се отвори нова велика война, ще остане само една трета от човечеството. Ако се отвoри една война, ще измрат около 50 милиона души. Ако и тогава не поумнеят, ще се отвори нова война, още по-ожесточена, в която ще умрат 550 милиона души...Поради безумието на хората, в резултат на лошите им мисли и чувства, ще стане тази Трета расова война, която ще продължи повече от 20 години.

Предсказания за трета световна война

Относно климатичните промени пророкът видял големи изменения в сезоните.

„Където е суша, ще стане вода, а където е било вода, ще стане суша. Които се спасят след тези страдания, ще влязат в царството божие, където е безкрайна красота, казва Учителят.

Той  обаче предрича, че България ще се съхрани като единна държава и че ще играе важна роля в един по-добър утрешен свят, който е белязан от промените с епохата на Водолея.

И още:

Предсказанията на Нострадамус за 2019 година (СНИМКИ)

Стряскащи предсказания на Ванга в световната преса

Предсказанията на Нострадамус за 2019 година (ВИДЕО)

5 сбъднати предсказания на Ванга (ВИДЕО)

Предсказанията на Ванга за бъдещето на света (ВИДЕО)