/ ThinkStock/Getty Images
Темата за вкусовете и предпочитанията е много субективна и винаги ще има хора, които да спорят по въпросите кое е красиво и кое не е. Още по-сложно е когато става дума за женските качества и визия. Въпреки това мъжете от всяка държава имат някакъв общ вкус, който обикновено идва от културата, традициите или манталитета.

Тези жени са еталон за красота в родните си страни (СНИМКИ)

Япония

В Япония например мъжете държат бъдещите им съпруги да бъдат учтиви, уважителни, скромни, честни и верни. Една японска съпруга не трябва да порицава половинката си заради недостатъците или постъпките му.

красавици
Gettyimages

От нея се очаква да ражда деца, да се грижи за домакинството, да бъде по-сдържана в емоциите си. Обикновено тези уроци се предават по линията майка – дъщеря.

Перфектната жена в мъжките и женските очи (СНИМКИ)

Бразилия

В Бразилия се залага на визията
– мъжете предпочитат жени със спортна фигура, широки бедра, сочно дупе и малки гърди. Последното е изненада, предвид това, че страната е сред първенците по брой поставени силиконови импланти.

красавици
Gettyimages

Бразилците подчертават и важен детайл – от изключителна важност е добре поддържаният маникюр на жената. В горещата страна не се бърза със създаването на семейство. Това се планира след 30-годишна възраст.

10 неща, които мъжете мразят в жените

Алжир

Има едно безспорно правило в Алжир – мъжът винаги е прав. Съпругата трябва да проявява такт и търпение, да не влиза в конфликти както със половинката си, така и със семейството му. В тази страна много се държи на девствеността.

красавици
Gettyimages

Освен това се смята, че жената е пазителят на домашното огнище. И ако смятате, че дамите в Алжир трябва да се съобразяват с твърде много неща, за да бъдат одобрени, те все пак имат едно голямо предимство – не е нужно да спазват диети, защото пухкавите форми са на почит там.

Иконите на красотата: Топ 20 на най-красивите жени в историята (СНИМКИ)

Турция

В Турция се държи съпругата да поддържа дома в идеална чистота. Мъжете оценяват не красотата и сексуалността на жените си, а това да бъдат добри майки, съпруги, приятелки, верен спътник в живота.

красавици
Gettyimages

Не е прието една благоразумна дама да не се държи почтително, да говори или да се смее прекалено силно. В същото време турските жени водят активен начин на живот – работят, срещат се с приятелки, посещават курсове.

Вижте най-красивите лица в света (СНИМКИ)

Германия

В продължение на много години жените в Германия имаха официална забрана да работят. Модерната германка обаче е кариеристка. За нея няма нищо по-лошо от зависимостта от съпруга ѝ. Обикновено дамите там се задомяват на около 40-годишна възраст. Мъжете харесват тази независимост.

красавици
Gettyimages

Често срещана практика е семейството да дели домашните разходи наполовина и всеки поема своята част. Германците обичат искрени и образовани жени, с които може да се разговаря на всякакви теми, с чувство за хумор.

Най-съблазнителните устни на всички времена (СНИМКИ)

Китай

Въпреки бързия икономически напредък Китай все още се придържа към традициите. Мъжете харесват нежни и послушни дами, които знаят как да балансират между собственото си самочувствие и разбирателството със съпруга си.

красавици
Gettyimages

Разгадаха мъжката любов към дамските задни части

Индия


В Индия
подготовката за сватбата започва още от раждането на детето и е основно събитие в живота. Мъжете там ценят жени, които са умни, грижовни, сдържани и скромни. И които ще се отнасят с уважение към свекървата.

Айшвария Рай: богинята на Индия (СНИМКИ)

красавици
Gettyimages

Италия

В Италия майките глезят синовете си през целия им живот
и затова голяма част от тях са нарцисисти. Жената трябва да допълва италианеца, а не да засенчва ума или красотата му. Това означава, че тя трябва да е добре поддържана, но умерена, нежна и много кокетна.

красавици
Gettyimages

Извивката, която подлудява и мъже, и жени

Гърция


В Гърция
хората са пламенни, директни и се наслаждават на живота. Мъжете там се нуждаят от искрени чувства, от ясна позиция за живота и обществото, но и да виждат в очите на жените си, че за тях са царе.

красавици
Gettyimages

Там мъжете обикновено се задомяват на около 40-годишна възраст и биха се зарадвали, ако бъдещите им съпруги имат някой друг апартамент за зестра.

Пет неочаквани неща, които мъжете харесват в жените (ВИДЕО)

Франция

Добри маниери, чар и грация – тези качества ценят мъжете във Франция. Компетенции да подредите изискано трапезата, да се храните възпитано и да позирате за снимка са само част от нещата, които представителите на силния пол търсят в нежните си половинки. За да задържат вниманието на мъжа си, дамите трябва да се обличат секси и стилно дори и след години брак.

красавици
Gettyimages

Наистина се цени е жените да са естествено красиви – без прекалено много грим, изкуствени мигли и коса. Това, което наистина отличава французойката, е лежерното отношение към живота.

Тя е само на 16 години и вече е еталон за красота (СНИМКИ)

Йемен

Повечето момичета в Йемен се омъжват на 14-16-годишна възраст. Прието е съпрузите им да са по-възрастни от тях, да могат да „платят“ на родителите й, да осигурят подобаващ живот за нея и децата им. Не е нужно жената да е образована, защото преди всичко трябва да бъде добра съпруга.

Йемен
Gettyimages

Разкриха какво прави мъжете и жените най-секси

България

В България
брак и съвместно съжителство са приети еднакво от обществото. Единствено се изисква любов и добро отношение.

Източноевропейките били скромни, секси и покорни

красавици
Gettyimages

Мъжът е глава на семейството, като той предимно харесва съпругата му да е с грациозна и хармонична фигура и... епилирана. Добрите семейни отношения лежат на търпението, добротата, любовта към децата, способността да се радваш на малките удоволствия и да не бързаш за никъде.

Българските кралици на красотата през 2016-а (ВИДЕО/СНИМКИ)

В някои страни са необичайни критериите, чрез които една жена е „одобрявана за клуба на съпругите“. В племе в Полинезия задължително условие, за да се омъжиш, е да имаш вече две деца. Освен това моногамията се струва доста странна на хората, живеещи по този начин там.

За още любопитни новини харесайте страницата ни във Facebook тук
adme.ru