кралски особи
кралски особи / Gettyimages
Какъв би бил света без красивите кралски дами, които с годините придобиват все по-голяма популярност. Не само със забележителния си външен вид, но и със социалната ангажираност, която имат към обществото. Със своя статут и поведение те допринасят за икономиката и благополучието на страните си. Красиви, изискани, естествени и усмихнати – това са те! Най-красивите дами в кралските семейства.

ВИЖТЕ СНИМКИ НА НАЙ-КРАСИВИТЕ КРАЛСКИ ДАМИ (СНИМКИ)

Кейт Мидълтън

Няма как да не започнем с великолепната кралска особа Кейт Мидълтън. Тя е една от модните икони на Обединеното кралство. Нейното поведение в обществото й донесе обичта на милиони. Принц Уилям се радва на щастлив брак с херцогинята на Кембридж и щастието им личи при всяка дена тяхна поява на събития и пътувания. Двете им прекрасни деца – принц Джордж и принцеса Шарлот биват учени на кралски етикет и обноски още от съвсем малки. Безупречният стил на Кейт, успешното съчетаване на строгите кралски правила и дворцовата мода я правят една от най-обичаните кралски особи в света.

Ослепителните бижута на Кейт, подарени й от Уилям (СНИМКИ)

Херцогиня Катрин е една от най-обсъжданите светски знаменитости. Тя отдавна е покорила всички със своя елегантен стил. Част от него са бижутата й за десетки хиляди долари.
Guliver/Getty Images

Кралица Летисия

Кралица Летисия е красивата дама на испанското кралско семейство. Дълги години тя работи като журналист, но след като се омъжва за престолонаследника на испанския трон Фелипе, прекратява журналистическата си кариера. Двамата имат две дъщери. Летисия е смятана за модната икона на Испания.

Кралят и кралицата на Испания на крака при пострадали в атентата в Барселона (СНИМКИ/ВИДЕО)

Принцеса Маделин


Шведската принцеса Маделин е най-малката дъщеря на крал Карл XVI Густав и кралица Силвия. Тя е считана за най-красивата кралска принцеса в света. Маделин има брак с Кристофър О‘Нийл. Двамата имат две деца – момченце и момиченце.

Новата принцеса на Швеция се казва Леонор

Принцеса Мери

Принцеса Мери е съпруга на престолонаследника на Дания. Тя е смятана за една от най-красивите жени в Дания. Очарователната принцеса е родена в Австралия.

Кралица Рания

Кралицата на Йордания също е една от най-красивите кралски жени в света. Рания е омъжена за крал Абдула II и двамата имат 4 деца. Тя е социално ангажирана с редица програми, борещи се за равноправие и развитие на образованието в Йордания. Смятана е за еталон за подражание и често бива сравнявана с покойната принцеса Даяна.

Кралица Рания
Gulliver/Getty Images

Принцеса Шарлийн от Монако

Шарлийн Уитсток е родена на 25 януари 1978 г. в Зимбабве. Тя постигна скромна слава като плувкиня от Южна Африка, но се превърна в международна звезда като годеница и след това съпруга на принц Албер Втори Монакски.

Нидерланската кралица Максима

Съпруга е на Вилем-Александър Нидерландски, крал на Нидерландия. Максима е родена в Аржентина, тя с испано-италиански произход. Майка на 3 дъщери. Ангажира се с популяризирането на различни дейности. Сред тях са: курсове по нидерлански език за новопристигнали емигранти и улеснявана на културната им интеграция.