Певицата получи поздравления от рокаджията на журито - Димитър Ковачев-Фънки
С безкомпромисен образ Михаела Маринова спечели първото място за вечерта в „Като две капки вода“.

NOVA

Певицата буквално постави Фънки на колене след преобразяването й в немската метъл легенда и фронтмен на Accept - Удо Диркшнайдер. „Дори самият Удо би ти завидял за някои височини!“, заяви рокаджията на журито, който прегърна и поздрави Михаела.

NOVA

Заявка за поредна незабравима вечер постави още началото на шоуто през изминалата вечер. FIKI се върна с пълна сила към мъжките образи, преобразявайки се в самия Том Джоунс.
 

Едно от най-горещите парчета в историята - Sexbomb, предизвика овациите на публиката.

NOVA

Минути преди своята поява Fiki сподели, че е получил съвети от баща си, който в началото на своята кариера е черпил вдъхновение от големия изпълнител.
 

Сексапилът намери свое превъплъщение в излизането на Милица Гладнишка като певицата Риана.

NOVA

Чадъри и хореография допълниха представянето й, което получи одобрението на журито.
 


NOVA

NOVA

Къци изпита своите нерви в бунтарското парче „Не‘ам нерви“ на рок певицата Милена, превръщайки сцената в истински концерт от 90-те с бунтарско настроение и силен заряд.
 
 

NOVA

„Страхотен ден! Страхотен Рафи! Направи изключително виртуозно представяне - по този начин имаше възможност да разгърнеш себе си“, сподели специалния гост в журито Тончо Токмакчиев след изпълнението на Рафи Бохосян.
 

От своя дом изпълнителят направи вокална имитация на Сборна формация и песента „Страхотен ден“. AZIS влезе в образа на една от диско емблемите - Sandra и песента „Hi, hi, hi”, а Софи Маринова дари с „Една българска роза“ зрителите като напомни за голямата българска певица Паша Христова.

NOVA

 

Участниците се впуснаха в танц с Поли Генова по време на преобразяването й като поп-фолк дивата Камелия. „Луда по тебе“ припяваха AZIS и Софи Маринова, които създадоха допълнително настроение по време на изпълнението.
 

Къци ще бъде Клаус Майне от Scorpions, а Милица ще се присъедини към Jackson 5. AZIS получи предизвикателство с Оги Цолов, а Рафи ще скочи в амплоато на самия AZIS.

NOVA

Поли Генова отново ще смени стила, преминавайки към Джейсън Деруло, а Софи Маринова ще скочи в Spice Girls. FIKI ще се преобрази в експресивния Роби Уилямс, а Михаела Мариноваще бъде Ваня Костова.

Не пропускайте „Като две капки вода“ в понеделник вечер от 20:00 часа по NOVA. 

NOVA

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Като две капки вода“ за актуални новини. Епизоди от предишни сезони на предаването можете да откриете в "Като две капки вода” във Vbox и в NOVA PLAY.