Интересни образи, забележителни вокални изпълнения и отлично настроение очакват зрителите тази вечер
Победителят от първи сезон – Рафи, спечели втория лайв на „Като две капки вода“ – сезон 9 All Stars. На сцената изпълнителят разкри, че горещата хореография на Бритни Спиърс е постигната с денонощни тренировки у дома заедно с приятелката му. Журито беше единодушно, че изпълнителят за пореден път е показал своя голяма потенциал.

Специални гости в публиката бяха Елвира Георгиева, дует Ритон, Драгомир Драганов и Ваня Щерева.
 

От джаза на 60-те Милица Гладнишка влезе в едно от култовите парчета на 90-те с песента No Limit на 2 Unlimited.

Като две капки вода 2021
NOVA

Изпълнението й в компанията на Етиен Леви постави силен старт на втория лайв, който отново показа неограничените възможности на хумора, музиката и артистичната изява.
 


Следващото звездно превъплъщение e на Рафи Бохосян, който се преобрази в секссензацията на 90-те Бритни Спиърс и изпълни хитовата й песен Slave 4 U.

"Това е една от любимите ми песни на Бритни, най-трудно ще ми бъде да пъшкам и пея като жена. Трудно, но не и невъзможно", сподели той.

 


"Много приятно съм изненадан", коментира Фънки. "Феноменално изпълнение. Възхитен съм", допълни Юлиан Вергов.

Малко по-късно Поли Генова получи подкрепата на дует Ритон за имитацията на двойния образ.
 

Като две капки вода 2021
NOVA


„Когато човек е талантлив, той е талантлив във всичко, което прави!“ беше високата оценка на Катя и Здравко, които респектираха и вдъхновиха Поли Генова.

 

С огромни подплънки Къци се преобрази в Ицо Хазарта от рап парчето „Гладен“, а сцената се превърна в истинско угощение.
 
 

Като две капки вода 2021
NOVA


В образа на Дейвид Лий от Van Hallen, Софи Маринова предизвика усмивки и противоречиви оценки сред журито.
 

Като две капки вода 2021
NOVA

Певицата призна, че най-голямото й желание е било да получи одобението именно от рок мастъра – Фънки.
 


„Английският ми е труден, така че ще трябва да се постарая! Много енергия има този човек! Близките ме предупреждават да внимавам да не падна на сцената!“, споделя тя. "Изключително приятно съм изненадан!", категоричен бе Фънки след изпълнението.

Образът на Шърли Беси за първи път получи свое място на сцената на шоуто, а за неговото автентично представяне се погрижи Фики.
 
 

Като две капки вода 2021
NOVA


А Михаела Маринова влезе в образа на Веселин Маринов с песента „Лятна жълта рокля“.
 

Като две капки вода 2021
NOVA

„Това е персонаж, много различен от мен. Трудно се играе мъж, особено ако е Веселин Маринов. Ще се опитам да покажа тази любов на публиката и да се раздам като него“, сподели тя. 

Минути преди да излезе на сцената, Михаела Маринова сподели, че макар образът на Веселин Маринов да е много далечен от нея, това, което ги сближава е позитивното излъчване. То се оказа и ключът към изпълнението й.

"Имаше много динамика. Браво!", категоричен бе Фънки.

Първият женски образ, в който AZIS се превъплъщава в този сезон, е този на Елвира Георгиева с песента „Коминочистача“.

 

„Много съм обвързан с Николай Георгиев и Елвира Георгиева“, много е лично. Тези хора промениха живота ми“, сподели AZIS.

Следващият път AZIS ще влезе в бандата New Kids On the block, а Къци ще се срещне с нова провокация в лицето на Майли Сайръс. Поли Генова ще бъде DARA, а Милица – Гюрга Пинджурова. Бутонът изненада Софи Маринова с Нети, а Фики ще затанцува туист с Чъби Чъкър. Михаела Маринова ще трябва да избере от триото на Ники Минаж, Ариана Гранде и Jessy J. Победителят за вечерта Рафи получи Еръл Браун с Hot Chocolate.

Не пропускайте „Като две капки вода“ в понеделник вечер от 20:00ч. по NOVA.

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Като две капки вода“ за актуални новини. Епизоди от предишни сезони на предаването можете да откриете в "Като две капки вода” във Vbox и в NOVA PLAY.

Източник: NOVA