Къци Вапцаров завоюва своята първа победа в „Като две капки вода“ – All Stars, сезон 9
Къци Вапцаров завоюва своята първа победа в „Като две капки вода“ – All Stars, сезон 9 / NOVA
Шоуто отбеляза Деня на жената с впечатляващи женски образи
Къци Вапцаров завоюва своята първа победа в „Като две капки вода“ – All Stars, сезон 9. „Чувствам, че вече загрях за шоуто!“, заяви Къци, който надскочи всички очаквания по време на своето изпълнение като провокативната Майли Сайръс.
 

Нови предизикателства и впечатляващи женски образи заредиха третата вечер на имитациите в „Като две капки вода“.
 


„След 5 години през изминалата вечер приключихме снимките на „Откраднат живот“. Няма по-добро отпразнуване от това да бъда днес в „Като две капки вода“, сподели Марта Вачкова, която беше специален гост в журито.

За първи път в шоуто Михаела Маринова се преобрази в цели три образа. Певицата обедини триото на Ариана Гранде, Джеси Джей и Ники Минаж със шеметно изпълнение, което получи и поклон от страна на Фънки. „Едно е да харесваш Hot Chocolate, а друго е да ги имитираш.
 


Моят фалцет е доста различен от дрезвгавината на Ерол Браун. Малките детайли са голямото предизвикателство тази седмица“, сподели Рафи, който показа танц и ниво в образа на диско легендата.
 


Малко по-късно зрителите бяха пренесени с туист и ритъм в 60-те. Чъби Чъкър беше поводът Fiki и „Фънки Мънкис“ да се впуснат в постановка с хореография и много наастроение.
 


С рокля от представлението „Маркиз Дьо Сад“ се яви Софи Маринова, която се преобрази в истинска прицеса с ролята на Нети.
 


В стари времена ни върна Милица Гладнишка, която влезе в образа на Гюрга Пинджурова. „Селският живот, свободата – песента пресъздава цялата тази атмосфера. Надявам се и зрителите да я почувстват“, сподели певицата.
 


„Най-доброто представяне от началото на сезона“ беше категоричната оценка на журито за AZIS, който оглави New Kids On The Block.
 


Появата на Поли Генова в образа на DARA предизвика спор в журито, което даде различни оценки на изпълнението.
 


Следващата седмица Поли Генова ще бъде Майкъл Джексън, а Рафи ще влезе в дълбоките води на музиката с ария на Андреа Бочели.

AZIS ще влезе в образа на Мариус Куркински, А Софи Маринова отново ще запее на английски заради Стинг.

Fiki ще се изправи пред нов женски образ и хореография, за имитацията на Бионсе, а Михаела Маринова ще изпробва африканските ритми с Master KG.

Милица Гладнишка ще се преобрази в красавицата Никол Шерцингер, а Къци ще се доближи до творчеството на Аспарух Лешников.

Не пропускайте „Като две капки вода“ в понеделник вечер от 20:00ч. по NOVA.

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Като две капки вода“ за актуални новини. Епизоди от предишни сезони на предаването можете да откриете в "Като две капки вода” във Vbox и в NOVA PLAY.      

Източник: NOVA