Линдзи Лоън
Линдзи Лоън / Gulliver/Getty Images
Линдзи Лоън е една от най-големите детски звезди на планетата от края на 90-те до началото на 2000-та години на миналия век, участвайки в хитови филми като "Капан за родители“ и „Шантав петък“. Малко след излизането на филма "Гадни момичета" през 2004 г. обаче личните проблеми на актрисата започват да засенчват кариерата ѝ и се стига дотам, че никой авторитетен човек в бранша не иска да работи с нея. За щастие 36-годишната звезда изглежда е на прага на завръщането си, като MovieWeb съобщава, че последният ѝ филм „Falling for Christmas“ в момента е номер едно в света в Netflix.
 

"Falling for Christmas" е първата голяма роля за Линдзи Лоън от повече от десетилетие насам, тъй като актрисата прекара години в незначителни роли в независими филми и множество участия в телевизионни риалити предавания. Премиерата на празничния филм в Netflix се състоя на 10 ноември, а според FlixPatrol - уебсайт, който проследява всички филмови и телевизионни заглавия, изкачващи се в класациите на няколко стрийминг платформи по света, "Falling for Christmas" е заел първото място в света в класацията на Netflix. Това е доста впечатляващо постижение за звездата, която си взе дълга почивка от актьорството, за да се съсредоточи върху откриването на нощни клубове в чужбина.
 
В новата романтична комедия на Netflix Линдзи Лоън се превъплъщава в образа на Сиера Белмонт - млада и наскоро сгодена наследница. В дните преди Коледа тя претърпява ски инцидент и е диагностицирана с амнезия. Малко след това тя се оказва под грижите на красив собственик на хижа и неговата дъщеря.

Линдзи Лоън е похвалена за завладяващата си енергия и естествен чар. В сайта за обобщаване на рецензии Rotten Tomatoes филмът има 55% рейтинг от рецензиите на 31 критици. Оценката на публиката е значително по-висока - 68% от над 100 оценки на зрители.

Освен Линдзи Лоън, във "Falling for Christmas" участват още Чорд Овърстрийт, Джордж Йънг, Джак Уагнър, Оливия Перес, Алехандра Флорес, Шон Дилингъм и Алиана Лоън. Последната е певица, актриса и телевизионна личност и истинска сестра на Линдзи. Джейн Даеймиън е режисьор на филма по сценарий на Джеф Бонет и Рон Оливър.

Даеймиън и Линдзи Лоън работят заедно и по предстоящата романтична комедия „Irish Wish“, чиято премиера по Netflix е насрочена за следващата година. Филмът ще разказва за героиня на име Мади, която открива, че любовта на живота ѝ се е сгодил за най-добрата ѝ приятелка. Тя е принудена да загърби чувствата си, за да бъде шаферка на сватбата им в Ирландия.

Със сигурност е освежаващо да видиш Линдзи Лоън да влиза в заглавията на вестниците за нещо, което не е свързано с нейни сблъсъци със закона. Актрисата обяви, че има планове за завръщане в Холивуд през декември 2019 г., и ние се радваме, че целите ѝ се осъществяват. Бъдещето отново изглежда светло за звездата и очакваме с нетърпение да я видим в още проекти по-нататък.
БГНЕС