Линдзи Лоън
Линдзи Лоън / Gulliver/Getty Images
Линдзи Лоън се омъжи за своя годеник само няколко часа преди 36-ия си рожден ден. Тя публикува снимка с финансиста Бадър Шамас, наричайки го свой съпруг. На нея се вижда сватбения пръстен.

„Аз съм най-щастливата жена на света. Той ме намери и видя, че мечтая за щастие и безметежност. Покорена съм, така че сега той е моят съпруг, моят живот, той е всичко за мен. Всяка жена трябва да се чувства така всеки ден”.
 
Баща ѝ, Майкъл Лоън, каза пред Page Six, че дъщеря му е много щастлива с Бадер: „Той не е холивудска звезда, снимките му почти не се появяват в пресата.

Това беше един от основните проблеми на Линдзи - журналистите нахлуха в личния ѝ живот и не спираха да пишат за нея. Беше трудно. Но сега тя е с мъж, който не иска слава. Тя рестартира кариерата си и през този период добър човек трябва да е наблизо. Всички сме щастливи. Линдзи си върна живота, когато го срещна. Тя наистина води щастлив и здравословен живот”.
 

Наскоро Лоън участва в коледния филм Falling for Christmas и скоро ще обяви нови проекти. Шамас предложи брак на Линдзи миналия ноември, сега живеят заедно в Дубай.