За никого не е тайна, че мъжете първо обръщат внимание на външността на жената. Чак след това търсят нужните качества за една сериозна връзка. Но представителите на силния пол забелязват съвсем дребни неща от външния вид, при това почти на секундата. Ето 10 неща, които мъжете забелязват на първа среща:

1. Усмивката

Искрената усмивка прави добро впечатление на първа среща. По усмивката мъжете могат да разберат много за характера на една дама. Тя дава най-силен сигнал за отношението ви към човека отсреща.

2. Косата

Мъжете възприемат дългата коса като секси и признак на истинска женственост. Поддържайте косата си здрава и чиста, защото тя наистина прави много силно впечатление на мъжете.

среща
ThinkStock/Getty Images

3. Очите

Очите са прозорец към душата и е факт, че повечето мъже подсъзнателно мислят, че очите могат да им помогнат да опознаят своята избраница.

Изненадващи открития за жените, мъжете и секса на първа среща

4. Гласът

Мъжете обръщат внимание не само на гласа ви, но и на интонацията, с която ги поздравявате. Гласът е важна част от личността ви.

любов
ThinkStock/Getty Images

5. Деколтето

Няма мъж, който да не обърне внимание на деколтето ви. По това доколко една жена е склонна да показва плът,  мъжете разбират колко е разкрепостена.

среща
ThinkStock/Getty Images

6. Гримът

Колкото по-малко грим сте сложили за първата среща, толкова по-приятно ще изненадате мъжа до себе си, но пък това не означава напълно да  го пренебрегнете. Постарайте се да подчертаете чертите си със спирала и хубаво червило.

Пет отблъскващи неща на първа среща

7. Маникюрът

Може и да не ви се вярва, но мъжете обръщат внимание на състоянието на ръцете ви, когато сте на първа среща. Изпочупените нокти и изтърканият лак не са никак привлекателни, а и са видим сигнал за това, че не държите на външния си вид.

8. Дрехите

Те не са най-важни, но определено имат значение. Те говорят много за вкуса и възприятието ви за света. Дрехите ви трябва да предават посланието, което искате мъжът да получи.

Сексът на първа среща не „убива” шанса за дългосрочна романтична връзка

9. Обувките

Обувките също не остават незабелязани. В един момент погледът на мъжа стига и до стъпалата. Винаги носете чисти обувки, които отговарят на стила и облеклото ви. 

10. Самочувствието

Мъжете наистина са луди по жените, които знаят цената си. Покажете колко сте уверени в себе си и няма да останете незабелязана.

любов
ThinkStock/Getty Images

И още:

Миризмите, които отблъскват най-много на първа среща

Звездите, които се влюбиха на снимачната площадка (СНИМКИ)

От значение ли е целувката на първа среща?

Разкриха къде най-често срещаме любовта на живота си

От какво се нуждае всяка зодия в любовта? (ВИДЕО)

Пет невероятни начина, по които действа любовта

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук