Изненадващи открития за жените, мъжете и секса на първа среща
Изненадващи открития за жените, мъжете и секса на първа среща / ThinkStock/Getty Images

Резултатите от ново проучване вероятно ще изненадат мнозина, но се оказва, че повече жени, отколкото мъже, мислят за секс на първа среща, пише в. "Дейли стар".

Анкетата, направена във Великобритания от сайта Vouchercloud.code, разкрива, че 50% от представителките на нежния пол мислят за интимни страсти на първа среща, която за една четвърт от тях завършва със секс. За сравнение - когато за първи път излизат на среща с жена, само 30% от мъжете мислят за "креватен екшън".

Сексът на първа среща не „убива" шанса за дългосрочна романтична връзка

"Някои хора вероятно ще останат изненадани от факта, че на толкова ранен етап повече жени, отколкото мъже, мислят за секс. Приложенията за запознанства обаче промениха начина, по който хората се запознават и срещат.

Как са се променили правилата на играта „Първа среща"

От тази гледна точка вече не е изненадващо, че целта на много първи срещи е сексуален контакт, а не намирането на съвместим потенциален партньор за дълготрайна връзка", казва Крис Джонсън от Vouchercloud.code.

Проучването показва също, че необвързаните британци на възраст между 18 и 30 години ходят средно на 11 първи срещи годишно.

Източник: БТА