Как са се променили правилата на играта „Първа среща“
Как са се променили правилата на играта „Първа среща“ / sxc.hu

Да излезете на среща и да флиртувате отново, след като сте били извън играта няколко години заради дълга връзка или брак, си е трудна работа. Писане на съобщения, секс съобщения, Twitter и Facebook флирт, всичко е различно. А вие сте свикнали да комуникирате различно, имате различни ценности, докато сте били с някого. Всичко това прави първата среща с нов евентуален партньор доста неловка, а вие все успявате да кажете нещо странно, което да обърка човека, дори да го изплаши понякога.

Няма страшно, играта си има правила, само трябва да следвате няколко съвета, изготвени от американски сексолози:

Някои жени все още отказват да поканят мъж на среща. Осъзнайте се, хора, живеем в 2013-та, харесвате го, действайте и го поканете на среща.

Не допускайте веднага, че той ще плати вечерята или киното, въпреки че би трябвало. Предложете да си я поделите, ще направите добро впечатление.

Не е нужно още в началото на вечерта да заявявате, че имате правило „никакъв секс на първа среща“. Има и други начини на покажеш, че не сте лесни. Изчакайте да видите как върви вечерта, след това шеговито му подметнете, че няма да се приберете с него.

Не си и помисляйте да говорите за бившия си. Да, той е заемал голяма част от живота ви, но на човека, с когото сте на среща, не му пука. Така че представете си, че тази вечер бившият не съществува. И тъй като не съществува, няма как да го сравнявате с новия.

Правилото от едно време, че на среща се излиза само уикенда, също вече не важи. Днес всеки ден е прекрасна възможност за срещи.