Безкрайно доказване на любов и възхищение или просто тих и уютен дом - всяка една зодия се нуждае от нещо строго специфично, за да се чувства на мястото си в една връзка.

Всекидневно се сблъскваме с безброй лица и емоции и всеки има различна представа за любовта, която трябва да получава. Това, че някой не ви обича по начина, по който на вас ви се иска, не значи, че не ви обича от сърце.

И все пак има няколко задължителни неща, които всяка една зодия трябва да получи от партньора си, за да се чувства щастлива и удовлетворена. Ето кои са те:

Овен

Овенът изисква честност в любовта. Лъжата, дори и с добри намерения, го наранява. Връзката с Овен изисква открити взаимоотношения.

любов
ThinkStock/Getty Images

Телец

За родените под знака на Телеца е важна нежността. Арогантността и грубостта ги отблъскват. Те даряват нежност и внимание, но изискват същото.

Трите зодии, които обичат завинаги (ВИДЕО)

Близнаци

Постоянната комуникация с партньора е основата, която крепи връзката при Близнаците. Няма теми табу за тях, а подозрението в пазена тайна е това, което може да прекрати връзката с представител на зодията.

Рак

Моногамията и грижата за семейството е основното за всеки представител на зодия Рак. Те обичат да се грижат за партньора си, но копнеят за същото това внимание.

семейство
ThinkStock/Getty Images

Лъв

Лъвовете искат да са начело, да бъдат харесвани и да запазят до някаква степен свободата си. Страстта и бурните чувства са това, което могат да ги задържат във връзката.

Любовната поговорка за твоята зодия (ВИДЕО)

Дева

Добротата и искреността са основите за успешна връзка с Дева. Взаимност и подкрепа са това, от което се нуждае всеки представител на тази зодия.

Везни

Хармонията е определяща за всеки представител на зодия Везни. Те търсят човека, който поддържа баланса между любовта и здравия разум в тях.

Скорпион

Без искреност и честност Скорпионът се чувства празен. Не обича да има тайни с партньора, защото държи на страстната и искрена връзка.

любов
ThinkStock/Getty Images

Стрелец

Стрелците обичат предизвикателствата. Няма прегради в постигането на крайната им цел. Бъдете щедри с тях и те ще ви отвърнат със същото.

Козирог

Любовта на Козирога трябва да се заслужи. Стане ли това, те могат да бъдат отдадени изцяло на вас, стига и вие да им отвръщате със същото.

Водолей

Всеки представител на зодия Водолей иска до него да има ярка личност, която да контрастира със собствената му. Незабележителните партньори нямат шанс с представителите на тази зодия.

Четири зодии ще срещнат сродната си душа през 2018-а (ВИДЕО)

Риби

Рибите са най-уязвимите членове на зодиака. Нуждаят се от деликатност и закрила в любовта. Имат нужда от партньор, който да е състрадателен, да ги закриля и утеши. Обичат и романтичните изненади.

любов
ThinkStock/Getty Images

И още:

Трите зодии, с които любовта е истинска приказка

Любов като от приказка: Най-дългите кралски бракове в историята (СНИМКИ)

11 приказки за дълга звездна любов (СНИМКИ)

Защо различните зодиакални знаци се разделят с партньорите си

Зодиите и любовта: Какво да очакват дамите през 2018 година (ВИДЕО)

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук