Четири зодии ще срещнат сродната си душа през 2018-а (ВИДЕО)

Да намериш истинската и голяма любов винаги е била и ще бъде една от главните човешки цели. Всеки търси своята половинка, своята сродна душа, която го прави по-добър.

Новата година ще донесе именно това за няколко зодии - шанс да срещнат своя човек и да останат с него до края. 2018-та ще бъде доста благоприятна в любовен аспект за 4 от зодиакалните знаци и те ще се носят на крилете на любовта.

11 приказки за дълга звездна любов (СНИМКИ)

Вижте зодиите, които ще срещнат сродната си душа през 2018-та година:


Лъв

Никога не сте били от хората, за които щастието идва като подарък. И много трудно ще откриете човек, който да ви разбира напълно и да споделя самотата ви. Истината е, че трудните неща понякога се поднасят като подарък от съдбата.

Такъв подарък ще получите още през пролетта. Ще бъде истинско чудо как сърцето ви отново ще затрепти за нови преживявания и нова любов. Запознанството ще стане изключително спонтанно, на пътуване, във влак или автобус.

Ще бъде романтично, точно като по филмите и ще видите колко много любов ви чака. Истинската връзка, която ще промени в живота ви, идва скоро.

Зодиите, за които 2018-та година ще бъде незабравима (ВИДЕО)

Овен

Ще бъдете много щастливи през следващата година. Много лични планове ще се задействат и ще намерят своя успешен край през 2018 г. Най-голяма радост ще ви донесе това, че най-накрая ще откриете своята сродна душа.

И няма да е изненада за вас, че ще е човек, който вече познавате, но никога не сте имали по-лични отношения. Ще се изненадате обаче колко общи мечти за бъдещето имате и как може да пламне искрата от едно кафе и разходка след работа.

Очаквайте обаждане от стар познат, който ще се появи отново в живота ви още през февруари. Ще бъде шеметна връзка, която ще ви донесе много топлина.

любов
ThinkStock/Getty Images

Дева

Любовта понякога идва в живота ни и ни обърква с това, че е истинската, а всъщност не е. В момента може и да се намирате във връзка, но сърцето ви подсказва, че това няма да е човекът, с когото ще прекарате остатъка от живота си. И все пак това изобщо не трябва да ви тревожи.

Още през март 2018 г. като светъл слънчев лъв в живота ви ще се появи човек, който ще преобърне представите ви за истинска връзка. Ще поемете глътка свеж въздух, който ще ви даде сили и мотивация в живота.

любов
ThinkStock/Getty Images

Козирог

Не бъдете много строги към себе си. Провалите в любовта невинаги зависят от нас. През лятото на 2018 г. ще срещнете човек, който ще влезе много решително в живота ви. Няма да имате и миг покой от щастие. Нещата ще започнат да се случват много бързо и връзката ви ще напредне за нула време.

До края на 2019 г. може да очаквате да създадете семейство. Щастието пътува към вас, само имайте търпение да го изчакате.

И още за зодиите, любовта, секса и отношенията:

12 прекрасни звездни семейства (СНИМКИ)

Двойките зодии, на които не им е писано да бъдат заедно (ВИДЕО)

Любов като от приказка: Най-дългите кралски бракове в историята (СНИМКИ)

Зодиите, които не изневеряват (ВИДЕО)

Астрологични препоръки: Как да изберем подходящ партньор?

Зодиите, които са перфектни за брак (ВИДЕО)

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата ни във Facebook тук