Изневярата е предателство, което трудно може да се прости и да се забрави. Твърденията, че когато жената изневерява, изневерява със сърцето си, а когато мъжът изневерява, той изневерява чисто рефлективно и безсъзнателно, са само митове. Най-големите прелюбодейци в света са французите, чилийците, колумбийците и бразилците. Най-малко изневеряват белгийците и австралийците.

Четири признака, които издават кръшкачите

Има обаче и хора, които не изневеряват, и сред тях са представителите на зодиите Рак, Телец, Козирог и Везни. Ето и причините тези четири зодиакални знака да не мамят партньора си:

Рак

Представителите на тази зодия са най-семейният тип от зодиака. Те почти никога не се хвърлят в отношения, в които не виждат перспектива. Помнят какво ги е наранило и затова не биха причинили нещо подобно на своята половинка.
Ако връзката не върви, те се борят докрай, за да спасят отношенията.

Телец

Представителите на този знак търсят не само любов, но комфорт и спокойствие в отношенията. Те няма да се втурнат към авантюри и към нещо бурно и различно.

Козирог

Козирозите са абсолютни реалисти и перфекционисти, здраво стъпили на земята. Те са практични и никога няма да си позволят да рискуват сериозните си отношения с някоя забежка.
Това е зодията, която най-рядко се развежда. Изберат ли някого, то е за цял живот.

Везни

Везните са в търсене на хармония и балансираност в отношенията. Дори да си помислят да изневерят, те ще премислят плюсовете и минусите и, разбира се, ще осъзнаят, че това е пълна лудост.

Те могат да се поставят на мястото на партньора си и затова а не биха си позволили да го накарат да страда.

Още за изневярата:

Зодиите, които изневеряват най-много

Две основни причини карат жените да изневеряват

Седем признака, че партньорът ви изневерява

Четири причини за женската изневяра

Жените най-често изневеряват с приятели, а мъжете - с колежки

Шест вида изневяра и причините за нея