Седем признака, че партньорът ви изневерява
Седем признака, че партньорът ви изневерява / Thinkstock/Getty Images

Специалисти съставиха списък с нещата, които ще издадат изневярата на мъжа, без да е нужен детектор на лъжата или таен детектив.

Зодиите, които изневеряват най-много

Обичайните заподозрени имат червило на яката, миризма на друга жена по дрехите или косата. Особено ако това се случи повече от веднъж, дръжте под око партньора си за следните знаци.

Кои са най-големите прелюбодейци в света

1. Изведнъж работните му дни стават по-дълги, може дори да започнат да го пращат командировки, а разходите му се увеличават.

2. Той не е на себе си. Дори физически да е пред вас, живее в свой собствен свят, а мислите му са на друго място.

3. Грижи се повече за външния си вид, купува си нов афтършейв или се започва да ходи на фитнес. Взема си душ преди лягане. Мие си колата по-често.

4. Спира да ви забелязва. Можете да сложите каквото поискате на главата си и той няма да го забележи.

5. Интуицията ви крещи, че той има любовна връзка. Интуицията е много силно оръжие, тя не иска да задържи този човек на всяка цена, а просто ви казва истината.

6. Обвинява ви, че сте ревнива. Атаката е най-добрата форма на защита. Това са класически тактики за отвличане на вниманието от себе си.

7. Показва ви телефона си, за да се убедите, че няма съобщения от друга жена. Неверните мъже никога няма да оставят следи в мобилния си, пощата или социалната мрежа.

Източник: БГНЕС