Зодиите, които изневеряват най-много
Зодиите, които изневеряват най-много / MorgueFile.com

Мъжете зодия Риби и жените Близнаци е най-вероятно да изневерят на партньора си, показва изследване на сайта за запознанства за обвързани AshleyMadison.com.

Проучването установило, че от повече от 17 млн. потребители на сайта 15,6 процента са обвързани мъже зодия Риби, а 16,1 процента за обвързани жени зодия Близнаци.

„Изобщо не съм изненадан, че именно Рибите оглавиха класацията, защото те имат страхотно въображение и луда фантазия, те не могат да оставят любопитството си незадоволено“, казва астро-сексологът Кики.

Най-верните сред зодиакалните знаци са мъжете Скорпиони и жените Везни, показва още изследването. Везните са абсолютно верни и отдадени на партньора си. Що се отнася до мъжете Скорпиони, те са много страстни, бързо се влюбват, но ако връзката не е интензивна и е скучна, те по-скоро ще си тръгнат, но няма да изневерят“, допълва Кики.

Ето какво показват резултатите от проучването на сайта по отношение на връзката зодиакален знак/изневяра:

Жените изневеряват най-често на мъже зодия Телец

 

След Близнаците, жените зодия Овен е най-вероятно да изневерят

 

Мъжете зодия Водолей изневеряват най-често след Рибите

 

Мъжете зодия Овен и жените зодия Дева са „най-лоялните измамници“. При тях е по-вероятно да имат дълготрайна извънбрачна връзка само с един човек.

 

Жените Деви търсят по-ексцентричен секс за разлика от другите зодиакални знаци, които търсят просто повече секс

Основателят на AshleyMadison.com Ноел Байдърман твърди, че „връзката между зодиакалния знак и вероятността за изневяра е много интересна. Съдейки по нашите резултати, е трудно да отречем, че рождената дата има значение. Така че, жени, внимавайте с мъжете Риби“.