Четири признака, които издават кръшкачите
Четири признака, които издават кръшкачите / ThinkStock/Getty Images

Кои хора са най-склонни да изневеряват? Мъже на определена възраст или жени с по-освободено поведение? За подозрителните към партньорите си господа и дами вероятно ще е от полза да научат, че има определени признаци, които издават потенциалния кръшкач, пише в. "Дейли стар", позовавайки се на резултатите от няколко проучвания.

Шест вида изневяра и причините за нея

Вижте кои са потенциалните кръшкачи:

1. Почитателите на социалните мрежи

Ако установите, че партньорът или партньорката ви постоянно "вършее" във Facebook или Twitter, трябва да сте особено бдителни, тъй като тези хора са склонни да се "заиграват". Следете колко време прекарват половинките Ви в социалните мрежи, тъй като това може да предопредели края на връзката.

Чертите на лицето му издават дали е верен

Според проучване на специалисти от университета на Мисури колкото повече време прекарва даден индивид в социалните мрежи, толкова по-често в отношенията му с партньора възникват конфликти, които могат да доведат до изневяра, раздяла и развод.

2. Хората, които вече са изневерявали

Вълкът може и да смени кожата си, но не и нрава си. Ако някой е кръшнал веднъж, вероятността да го направи отново е голяма.

Изневяра в проценти

Изследване на специалисти от университета на Южна Алабама показва, че представителите и на двата пола, които са изневерили в предишна връзка, е по-вероятно да кръшнат и в следващата.

3. Мъжете, чиято възраст завършва на 9

С наближаването на кръгла годишнина при представителите на силния пол се наблюдава повишена склонност към кръшкане, според данни на базирания в Канада сайт за запознанства на семейни и обвързани хора "Ашли Медисън". Проучване е установило, че има по-голяма вероятност мъже на определена възраст - най-често на 29, 39, 49 или 59 години, да станат потребители на сайта, търсейки афера извън брака или сериозната си връзка.

4. По-богати мъже и по-бедни жени

Състоятелните представители на силния пол и закъсали за пари дами са по-склонни да изневеряват. За богатите мъже парите означават власт. Властта на свой ред ги прави по-уверени в способността да привличат жените и съответно по-склонни към "заигравки". От друга страна за закъсалите за пари дами изневярата се оказва своебразно средство за изкачване по генетичната или финансова стълбичка, пише БТА.

Какво още трябва да знаем за изневярата:

Перфектната любовница е с руса коса, зелени очи и големи гърди

10 признака за мъжката изневяра

Жените най-често изневеряват с приятели, а мъжете - с колежки

Ето как обувките издават кръшкачите

Седем признака, че партньорът ви изневерява

Установиха кои са най-големите прелюбодейци в света