Установиха кои са най-големите прелюбодейци в света
Установиха кои са най-големите прелюбодейци в света / Thinkstock/Getty Images

Французите са шампиони по изневери, а швейцарците - по брой партньори, разкри ново международно изследване за секса.

Проучването, в което участвали 35 000 души, имало за цел да установи кои нации са най-големите прелюбодейци. Резултатите показват, че 55% от населението на света е имало между един и осем партньори. Интересното е, че по брой на сексуалните партньори в живота водят швейцарците. 26% от тях са имали повече от 20 интимни половинки. Следват гърците с 25%, а във Великобритания един от петима души е спал с 20 партньори. В Япония 44 на сто от анкетирани признават, че са правили секс с между един и трима души.

Шампиони в измамата обаче са французите, посочва БГНЕС. 74% от тях са изневерявали на партньора. Следват страните от Южна Америка - Чили, Колумбия и Бразилия - в които 50% от анкетираните признават изневяра. Но ако вашият партньор е австралиец или белгиец, имате късмет, тъй като те попадат в нациите, които изневеряват най-малко или поне не си признават. 77% от австралийците и 78% от белгийците твърдят, че не са изневерили на партньора.

Що се отнася до удоволствието от секса, резултатите са почти еднакви навсякъде по света. В световен план половината от населението е имитирало оргазъм поне веднъж в живота си. Жителите на Латинска Америка са най-големите актьори в спалнята. 70% от колумбийците се преструват под завивките, следвани от Чили (64%) и Бразилия (56%). Португалците и гърците лъжат за удоволствието, което изпитват най-рядко.