Всеки от нас се е чудил дали има начин да изберем наистина подходящ партньор. Това е  въпрос, който вълнува хората от всяка възраст. Ако някой е същата зодия като мен, логично е аз да съм привлечен от плюсовете му, но и минусите на зодията ще ме отблъскват със същата сила. Според астролозите най-подходящите за нас партньори не са задължително от нашата зодия.

Вижте съветите на астролога как да си изберем подходящ партньор

В хороскопа 7-ми дом или т.нар десцендент е един от факторите, които отговарят на представата ни за партньор.

Зодиакалният знак на нашия 7-ми дом това са хора, от които често се привличаме, които присъстват по някакъв начин в живота ни или пък ни учат на нещо. Те са като огледало на качествата, които не сме осъзнали в себе си.

Най-шокиращите звездни раздели на 2016 година (ВИДЕО/СНИМКИ)

Друг фактор за избор на партньор са планетите Венера и Марс. Венера отговаря за споделеността, любовта и изборите, които правим. А Марс е свързан по-скоро със сексуалното привличане, което също е от съществено значение за партньорските взаимоотношения.

И не на последно място е Луната в хороскопа ни. Освен всичко друго тя отговаря за вкусовете ни, за това, което харесваме. И най-важното - Луната отговаря за доверието и за емоционалните ни потребности. Защото без доверие няма вариант да се случат пълноценни отношения.

Какво вещаят звездите за 2017 година?

Добре е да знаете в кои зодиакални знаци в хороскопа ви се намира 7-ми дом, а също и 5-дом, който отговаря за любовта, вашите Венера, Марс и Луна. И това ще са най-вече зодиите, които ще са подходящи за вас, що се отнася до партньорски отношения.

Това не означава, че ще тръгнете да търсите хората по това, но ако се поинтересувате, ще се окаже че вашите любими хора имат именно изброените домове и планети в зодии, които кореспондират на вашите такива.

Пари, изневери и отчуждение са сред най-популярните причини за раздяла

В кои зодии са вашите 5-ти и 7-ми дом, вашите Венера, Марс и Луна, можете да разберете като впишете данните си в някоя астрологична програма или като отидете при астролог.