Остават броени месеци до настъпването на 2018 година, която е известна като годината на Жълтото земно куче. И въпреки че някои от нас все още не смеят да си кроят планове, то други вече смело се опитват да предвидят следващите събития в живота си и планират да започнат нова работа, да завършат образованието си или да скрепят връзката си с брак.

Вижте кои са тези късметлии сред зодиакалните знаци, които догодина ще се радват на великодушието на Вселената:

Лъв

Дори и тези от вас, които са загубили вяра в своя късмет, през 2018 година ще се уверят, че чудеса съществуват не само в приказките и филмите, но и в реалния живот. Точно когато са загърбили всякаква надежда и са потънали в униние, ще се случи нещо, което ще ги накара да вдигнат гордо глава. Най-сетне Лъвовете ще прегърнат една своя мечта и животът им ще се изпълни със смисъл.

Тайните, които крие всяка зодия (ВИДЕО)

Стрелец

Тази година ще осъществите приключение, за което винаги сте мечтали, но все не са ви достигали финанси, кураж или свободно време. Най-сетне всички ваши липси ще са попълнени и най-после ще можете да грабите с пълни шепи от живота.

приключение
ThinkStock/Getty Images

Водолей

Любов – това е думата, с която най-точно и бързо може да се опише вашата следваща година. Тези от вас, които са се страхували, че няма да срещнат обич, най-сетне ще открият своята съдбовна половинка.

любов
ThinkStock/Getty Images


И още:

Трите зодии, които обичат завинаги (ВИДЕО)

Трите зодии, без които светът не би оцелял (ВИДЕО)

Съвместимост между зодиите по слънчевия знак (ВИДЕО)

Трите изречения, които описват всяка зодия (ВИДЕО)

Зодиите, които имат златни сърца (ВИДЕО)