На прага на една нова година хората искат да знаят какво ще им се случи в житейски аспект и дали новите 12 месеца ще бъдат успешни за тях. Вижте какво казват звездите за любовния живот на дамите през 2018 година:

Овен

2018-та ще бъде изпълнена с няколко любовни тръпки, но една ще бъде по-важна от всички останали. Това може би ще бъде годината, в която най-сетне ще откриеш човек, който няма да те разочарова. 2017-та не бе наситена с толкова любовни емоции, но през новата година ще се радваш на повече внимание.

Трите зодии, чийто живот ще се промени коренно през 2018 година (ВИДЕО)

Телец

През новата година ще имаш по-голяма нужда от независимост. Винаги си била упорита, но трябва да опиташ да допуснеш повече хора до себе си. През 2018-та бавно ще започнеш да сваляш гарда и това ще те дари с много романтични мигове на щастие.

любов
Thinkstock/Getty Images

Близнаци

Тази година ще откриеш вечната любов. Мразиш да си сама, защото те кара да се чувстваш уязвима и несигурна, но през новата година приключваш с незадоволителните връзки. Ще откриеш човек, който те кара да си себе си постоянно и ще се научиш да се обичаш такава, каквато си.

Рак

Ти почти си достигнала мястото, на което искаш да се намираш в живота си. Най-сетне всичко се подрежда и е време да вложиш сърцето си в нещо друго - във връзката с правилния партньор. През 2018-та ще откриеш човека, който заслужава да стои редом до теб.

Лъв

През 2018-а ще търсиш връзка с хората на по-емоционално и дълбоко ниво. 2017-та бе изпълнена с незначими за теб и живота ти хора, но през новата година това ще се промени. Връзката с партньора ти ще се задълбочи или ще откриеш такъв, който ще те накара да се почувстваш специална.

Дева

Тази година ще срещнеш любовта на живота си. 2017-та е била ужасна в любовен аспект, но сега всичко се променя. Ще се сблъскаш със страхотен човек, който ще отвори очите ти за истинската любов и нейното значение. Ще го познаеш по това, че искаш да бъдеш по-добър човек заради него.

секс
Thinkstock/Getty Images

Везни

2017-та бе дълга и изтощителна в любовен план. Луташе се доста между най-различни емоции и не успяваше да намериш правилната формула за щастието. Това е така, защото не знаеше какво точно да търсиш, а през новата година ще бъде различно - знаеш какво точно ти е нужно и ще го откриеш.

Скорпион

Новата година ще те научи да обичаш себе си. Това ще бъде годината, в която ще се влюбиш силно - в себе си. И няма да имаш много време да се занимаваш с други връзки, защото ще си заета да се усъвършенстваш. Не искаш никой и нищо да спира поривите ти за развитие. В крайна сметка ще срещнеш любовта, но първо трябва да обикнеш себе си.

Стрелец

През 2018-та най-сетне ще премахнеш от живота си всички токсични връзки. Миналата година бе изпълнена със смесени сигнали относно любовта, но вече знаеш какво искаш и ще имаш любовта, която заслужаваш. През 2018-та ще търсиш само хора, които не губят времето ти и имат сериозно отношение спрямо теб.

Козирог

Винаги си отблъсквала любовта и си имала проблеми с обвързването, но 2018-а ще разчупи тази твоя черупка. Тази година ще се забавляваш, ще се чувстваш уверена и ще привличаш хората като магнит. Ще се чувстваш свободна и секси, а това най-сетне ще ти позволи да научиш малко повече за любовта и нейната забавна и красива страна.

Водолей

През новата година ще срещнеш някой, който тотално ще промени живота ти. Той може да не е твоята сродна душа, но ще изиграе много важна роля в оформянето ти като човек. Недей да се съпротивляваш на това привличане, а му се отдай. То ще те научи на важни неща - бъди готова за този човек.

Риби

2018-та ще бъде една много романтична година за теб. Ще бъде изпълнена с емоции и страст - всичко, за което мечтаеш от доста дълго време. Ако имаш сериозна връзка - тя ще се заздрави още повече, а ако си сама, ще откриеш човек, с който искаш нещо много повече от обикновен флирт.

И още за зодиите, любовта, секса и отношенията:

Двойките зодии, на които не им е писано да бъдат заедно (ВИДЕО)

Зодиите, които не биха издържали дълго без секс (ВИДЕО)

Зодиите, които не изневеряват (ВИДЕО)

Астрологични препоръки: Как да изберем подходящ партньор?

Зодиите, които са перфектни за брак (ВИДЕО)

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата ни във Facebook тук