Има три зодии, които не биха издържали дълго без секс. За тях той е необходим точно толкова, колкото и храната. И няма особено значение дали е гарниран с любов, или не.

Вижте кои са тези зодии

Скорпион

За Скорпиона е най-добре сексът да е таен. Най-сигурният начин да разкарате от живота си един Скорпион е да му откажете секс или пък да му забравите нещо в секса. Това само ще разпали още повече сексуалното му желание, което в един момент може даже да доведе до агресия.

За Скорпиона любовта минава само и единствено през секса.

Добър любовник ли е българинът?

Овен

За Овена сексът трябва да е като сутрешното кафе - горещ и набързо, без усложнения, захар и гушкане.  Всичко в живота им трябва да е като енергийна напитка – гръмко, ярко, с балончета и да дава енергия, която се изпарява толкова бързо, колкото се е появила. После идва търсенето на нова доза, разбира се.

Страните, в които живеят най-задоволените мъже и жени

Водолей

Представителиет на зодия Водолей могат да се наслаждават истински на секса в продължение на цяла вечер, даже дни. Биха искали да са влюбени в партньора, но дори и да не са, не им пречи да правят секс с него.
Интересно им е а опознават нови обекти на желанията си, после да се пренасочват към нови обекти. И така, докато не решат, че им е време да се влюбят.

Най-много секс правят представителките на зодия Водолей

Определено обаче без секс не биха издържали дълго.

Вижте още:

Сексът лекува, пази ни от стрес и ни прави по-щастливи

До какво води липсата на секс?

От колко минути секс имат нужда жените?

Каква е средната продължителност на секса?

Изненадващи факти за женския оргазъм